2777
2789
عنوان

در شرف طلاق +دیدن شوهر در کوچه

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 24 پست
یعنی خونه رو بفروشن مهریه بدن یا چی اگه اره بخاطر خونس میخاد خامت کنه

نه علاوه بر مهریه موقع عقد به عنوان پشتوانه سه دانگ خونه پشت قباله می‌کنند . وسریع تر از مهریه میشه بهش رسید 

زنگ وپیام میده بیا برگرد ولی من نمیرم یکبارهمون اوایل بود رفتم از فرصتش استفاده نکرد و دوباره کارهای ...

اول مهریتو بگیر بعد اگه خواست حرف بزن.که بخاطر ندادن مهریه نباشه.اگه ام حتی دوست شدی خیالت راحت باشه مهریتو گرفتی و پشتوانه داری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر چی هست بگیر. رحم هم نکن. آدمی که حتی عرضه نداره جلسات دادگاه خودشو بیاد و داداشش رو میفرسته، باید نقره داغ بشه. بذار درس عبرت بشه وگرنه این خانواده مثل فامیل ما پنج شش تا دختر رو مفت مفت میگیرن و طلاقی میکنن.

نه علاوه بر مهریه موقع عقد به عنوان پشتوانه سه دانگ خونه پشت قباله می‌کنند . وسریع تر از مهریه میشه ...

پس همینه خاهر من بخاطر ایناس فیلش یاد هندستون کرده الان یادش اومد باهات حرف داره چرا ب موقش باهات حرف نزد مشکلات حل کنه خوب کردی محلش ندادی

در من تیمارستانی قصد شورش دارد
اول مهریتو بگیر بعد اگه خواست حرف بزن.که بخاطر ندادن مهریه نباشه.اگه ام حتی دوست شدی خیالت راحت باشه ...

همون اوایل رفتم ماشین زد به نام خواهرش ولی موقعی که میخاست ماشین بخره طلای من رافروخت ومن کاغذ نوشتم که

سه دانگ ماشین به نامه منه وشوهرم پول دریافت کرده وبا همون کاغذم ماشین چندماهه در پارکینگ هست وتوقیف تا سهم من معلوم بشه 

پس همینه خاهر من بخاطر ایناس فیلش یاد هندستون کرده الان یادش اومد باهات حرف داره چرا ب موقش باهات حر ...

تازه این خانواده ای که عروسشون شدم مال براشون خیلی اهمیت داره

تازه این خانواده ای که عروسشون شدم مال براشون خیلی اهمیت داره

پس دیگه مطمئن شو ک بخاطر شما و دلتنگی نیومده بگو حرفامون بمونه تو دادگاه

در من تیمارستانی قصد شورش دارد
عزیزم راسی شما عروسی گرفتین؟

نه عروسی نگرفتیم ولی باهم زندگی میکنیم 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
نه عروسی نگرفتیم ولی باهم زندگی میکنیم 

ایشالا موفق باشی گلم

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤