2821
2789
عنوان

اموزش موچی

1606 بازدید | 13 پست

بچچها من دو هفته پیش کلاس موچی ثبت نام کردم دونیم انلاین خیلی خوب بود و همه چیز رو دقیق توضیح داد و حالا خودم یه اموزش دقیق ازموچی میخام اماده کنم کلاس بذارم کسی میخاد قیمت هم میدم ۱۵۰ و واقعا پول خوبی توش هست

ازت زیاد گرفتن من آموزش رایگانشو دیدم ،درست کردم و عالی شد

این خیلی دقیق و حرفه ای بود و من برای فروش و کسب و کار میخاستم انلاین اموزش دقیق رو نمیگه چون شغل خودشونو رایگان خراب نمیکنن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

این خیلی دقیق و حرفه ای بود و من برای فروش و کسب و کار میخاستم انلاین اموزش دقیق رو نمیگه چون شغل خو ...

خوب من خودم درست کردم با همون دستور عالی شدن مهم خمیرشه فیلینگش ترکیبیه

از کجا دیدی؟

منم خیلی دوست دارم یکبار درست کنم

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
این خیلی دقیق و حرفه ای بود و من برای فروش و کسب و کار میخاستم انلاین اموزش دقیق رو نمیگه چون شغل خو ...

شما ازش درآمد داری الان؟؟ درست کردنش اسونه؟؟ 

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...
شما ازش درآمد داری الان؟؟ درست کردنش اسونه؟؟ 

فعلا به فامیل و دوستام میفروشم تا چند روز دیگه میرم کافه و قنادی و اینجاها اسون هست اما فوت و فن داره اولاش من خوب درست نمیکردم اما الان دیگه حرفه ای شدم

فعلا به فامیل و دوستام میفروشم تا چند روز دیگه میرم کافه و قنادی و اینجاها اسون هست اما فوت و فن دار ...

انشالا که پررونق باشه واست عزیزم 

من فعلا به لوازمش دسترسی ندارم متاسفانه

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...

کجا اموزششو دیدین؟

خدا جونم🤍🕊تا وقتی تو کنارمی،خیالم از بابت همه چیز راحته🥰 مامانی🥰🤰هنوز دقیق جنسیتت رو نمیدونم ولی عاشقانه دوستت دارم و تورو به خدای مهربون سپردم تا سالم و سلامت بیای بغلم😍🥺الهی همه ی اونایی که نی نی میخوان،خدا یدونه سالم و صالح و خوشگلش رو بهش هدیه بده،صلوات❤