2777
2789

تو روان پزشکی هم به سختی میشه

من چند ساله دارم و دیگه خودمو باهاش وقف دادم

اون موقع اذیت میشدم خیلی

از حتی نمیتونستن بخوابم

فکر کردن برام عذاب شده بود

دیوونه داشتم میشدم

معلوم نیست شاید شدم

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیر اصلا  معمولا نورو فیدبک انجام میدن و یه سری روش های دیگه که موثره و تخصصی 

حتما هم باید روان پزشک/شناس تشخیص بده جدید هرکیو میبینی برچسب یه بیماری خاصو میزنه به خودش که باکلاس شه 

افراد دچار این مشکل خیلی مشکلات دارن با اینکه معمولا هم باهوشن 

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋    #فمنیست_رادیکال                                                                   

تو روان پزشکی هم به سختی میشه من چند ساله دارم و دیگه خودمو باهاش وقف دادم اون موقع اذیت میشدم خیل ...

واقعا خسته شدم از رویابافی و تخیل،گاهی وقتا دوست دارم مغزمو در بیارم و فقط برای دو دیقه فکر نکنم

تو روان پزشکی هم به سختی میشه من چند ساله دارم و دیگه خودمو باهاش وقف دادم اون موقع اذیت میشدم خیل ...

متاسفانه خیلی سخته و روانی کننده 

دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم…    سکوت من به این معنا نیست که نمی توانم جواب دهم بلکه نمیخواهم دل کسی را بشکنم   اصالت را یکی دروغ نگفتن معنا میکند دیگری تهمت نزدن ولی من اصالت را برده ذات بد نبودن معنا میکنم  قله ای که چند بار فتح شود بی شک تفریحگاه عمومی میشود مواظب قلبت باش همه آدما روزی از دنیا می رن و چیزی که باقی می مونه اعتبار اوناست ‌‌‌... پس اعتبار مون رو حفظ کنیم که واقعی ترین دارایی یک انسان به اعتبار اونه     _ یه دختر مو فرفری چشم درشتم که دردای زیادی کشیده تو زندگیش اما با این وجود تجربه های زیادی هم داره   سوال علمی راجب بدن داشتین راجب اقتصاد داشتین  دلتون گرفته بود خواستید درخواست دوستی بدین درخدمتم ☘️❤️     https://abzarek.ir/service-p/msg/1716079  دیگر هیچکس او نخواهد شد ... حتی خودش .. درد ناشی از تکامل ...رو دارم تجربه میکنم 

ریتالینم من شنیدم با ویاس اصلا تاثیر نداره

دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم…    سکوت من به این معنا نیست که نمی توانم جواب دهم بلکه نمیخواهم دل کسی را بشکنم   اصالت را یکی دروغ نگفتن معنا میکند دیگری تهمت نزدن ولی من اصالت را برده ذات بد نبودن معنا میکنم  قله ای که چند بار فتح شود بی شک تفریحگاه عمومی میشود مواظب قلبت باش همه آدما روزی از دنیا می رن و چیزی که باقی می مونه اعتبار اوناست ‌‌‌... پس اعتبار مون رو حفظ کنیم که واقعی ترین دارایی یک انسان به اعتبار اونه     _ یه دختر مو فرفری چشم درشتم که دردای زیادی کشیده تو زندگیش اما با این وجود تجربه های زیادی هم داره   سوال علمی راجب بدن داشتین راجب اقتصاد داشتین  دلتون گرفته بود خواستید درخواست دوستی بدین درخدمتم ☘️❤️     https://abzarek.ir/service-p/msg/1716079  دیگر هیچکس او نخواهد شد ... حتی خودش .. درد ناشی از تکامل ...رو دارم تجربه میکنم 
واقعا خسته شدم از رویابافی و تخیل،گاهی وقتا دوست دارم مغزمو در بیارم و فقط برای دو دیقه فکر نکنم

اون ADHD نیستا

رویا بافی و تخیل

اگه توهم بود شاید

ای دی اچ دی انگار صد نفر تو سرت دارن داد میزنن

لرزش شدید درست داری

تیک عصبی

فکر نمیتونی بکنی

خواب نمیتونی تو یه حالت بمونی

اصن

یه وضعیه

اونو باید حرف بزنی با یکی از کنج تنهایی خودت در بیاید

با مادر پدر همکلاسی پاتنر دارید یا همسر با اون

اون درست میشه نگران نباشید

رویابافی خودش یه مشکل روانی دگست نه ای دی اچ دی چرا اینقدر خود تشخیصی انجام میدید

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋    #فمنیست_رادیکال                                                                   

اون ADHD نیستا رویا بافی و تخیل اگه توهم بود شاید ای دی اچ دی انگار صد نفر تو سرت دارن داد میزنن ...

دست

اشتب نوشتم درست

بعدشم حتی اگر ای دی اچ دی داری انقد تکرارش نکن و بزرگش نکن تو ذهنت که ذهن بیشتر باور کنه و بیشتر جفتک بندازه 

باید بی اهمیت بودنو یاد بگیری