2777
2789
عنوان

وای فیزیک

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 28 پست
برای تست زنی فیزیک و امادگی برای کنکور چکار کنیم؟

منم خودم موندم والا مشاورم گفت تستای کنکور فیزیک چندسال اخیر هم ریاضی هم تجربی کار کن

مشکلات بزرگم را به خدای بزرگم میسپارم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من پارسال فیزیک را ترمیم داشتم، در طول سال از سایت الا، کلاسهای استاد یاری را میدیدم، اوکی بود ولی دو روز مونده بود به امتحان قلمچی، کلاس انلاین فیزیک از یه استادی که فامیلشون را فراموش کردم گذاشت، خیلییی عالی بود، به نظرم پیگیر شو ببین قلمچی اصفهان همایش نهایی انلاین خودشو کی میذاره، لینکش را بگیر شرکت کن، خیلی خوبه، رایگان هم هست. حفظیات هم اگه ۲۰ میخواهی باید خودت هم حفظشون کنی.

همه درسها را ترمیم زدی یا فیزیک را فقط؟

من پارسال فیزیک را ترمیم داشتم، در طول سال از سایت الا، کلاسهای استاد یاری را میدیدم، اوکی بود ولی د ...

مرسی عزیززم از رهنماییت ایشالله که موفق باشی . تقریبا همه رو زدم

اها مثلا باعث افت تراز سوابق تحصیلی نمیشه؟ من هویت اجتماعی رو ۵.۵ و سلامت و بهداشت رو ۱۰.۵ گرفتم

هویتو چجوری پاس کردی با 5.5؟

اها مثلا باعث افت تراز سوابق تحصیلی نمیشه؟ من هویت اجتماعی رو ۵.۵ و سلامت و بهداشت رو ۱۰.۵ گرفتم

چرا تاثیر داره اما کم و من تصمیم گرفتم تایمشو بدم برای کنکور