2777
2789
عنوان

لانه گزینی

67 بازدید | 8 پست

سلام دوستان لکه لانه گزینی چه موقع اتفاق میفته؟! 

حدودا ۹ روز پیش رابطه محافظت نشده داشتم از دیروز لکه صورتی و قهوه ای میبینم .هنوز تا پریودمم دوهفته مونده

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

واقعا؟ یعنی این لکه بینی دلیل دیگه ای نداره؟!

والا منم دقیقا ماه پیش اینطوری شدم، فکرمیکردم پریودیم خیلی جلو افتاده، دل دردهای پریودی هم داشتم، تا اینکه چندروز پیش آز دادم و باردار بودم

به فرض اگه باردار باشم  من الان دارم انتی بیوتیک قوی میخورم بخاطر عفونت گلوم . چیزی نمیشه؟!

از دکتر باید بپرسی ولی تا جایی که من میدونم هر دارویی نباید بخوری مخصوصا اوایل بارداری،

اگه لکه بینیت قطع شد حتما برو یه آز خون بده

والا منم دقیقا ماه پیش اینطوری شدم، فکرمیکردم پریودیم خیلی جلو افتاده، دل دردهای پریودی هم داشتم، تا ...

منم پریروز دلدرد شدم و پا درد فکر کرد عفونته روز بعدش لک دیدم

از دکتر باید بپرسی ولی تا جایی که من میدونم هر دارویی نباید بخوری مخصوصا اوایل بارداری، اگه لکه بین ...

ممنون ...هنوز دو هفته مونده تا پریودم زوده برا آزمایش