2777
2789
عنوان

کونولوسکوپی‌

210 بازدید | 48 پست

دوستان من امروز رفتم دکتر به خاطر این خون مخفی تو مدفوع دیده شد برام کونولوسکوپی نوشته 

خیلی میترسم 

چه طوری 

درد داره 

خجالت اوره

چه قدر طول می‌کشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی متوجه نمیشی اصلا هم درد نداره بعد اتمامش هم سریع بیدارت میکنن یکم حالت خواب الودگی داری باز ولی نگران نباش

من بعد بیدار شدنم مدام یه سوال و از اطرافیان میپرسیدم

میبخشید دردی چیزی داشتید؟؟ مشکلتون چی بود دقیقن من سه بار اندو رفتم کلونو نرفتم نگرانم همیشت

نه ولی خون ریزی هنگام دفع داشتم دو ماه پیش 

آزمایش نوشت 

انجام دادم 

حالا که متاسفانه گفته کونولوسکوپی خیلی میترسم واقعا 

کلا من از عمل و اتاق عمل و .... به شدت ترس دارم 

نه ولی خون ریزی هنگام دفع داشتم دو ماه پیش  آزمایش نوشت  انجام دادم  حالا که متاسف ...

والا اندو‌که خیلی راحت هست با بیهوشی

من توی مطب دکتر انجام دادم خیلی خیلی ساده بود

همونجا کلونو ام میکرد

اما یکبارشو‌رفتم بیمارستان اذیت شدم

نه ولی خون ریزی هنگام دفع داشتم دو ماه پیش  آزمایش نوشت  انجام دادم  حالا که متاسف ...

عزیزم اصلا ترسی نداره، کاری به عمل و اتاق عملم نداره

دو روز پودر اینا مصرف میکنی روده هات تمیز بشه بعدش یه لوله باریک وارد میکنن و سرش دوربین داره داخل روده رو نگاه میکنن

من هم بدون خواب شدن انجام دادم هم با خواب و هیچکدومش اذیت نشدم

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
هیچی متوجه نمیشی اصلا هم درد نداره بعد اتمامش هم سریع بیدارت میکنن یکم حالت خواب الودگی داری باز ولی ...

اینو که گفتین 

ترسیدم بعد از بیدار شدن چرت و پرت بگم😬

از طرفی نگران جواب هم هستم

عزیزم خونریزی روده با توجه به اینکه خون تازه میبینی یا هموروئید و شقاق یا فیشر هست، یا کولیت زخمی، کرون یا سندروم روده ی تحریک پذیر، یا سلیاک

اگه اضطراب و استرس زیادی داری یا افسردگی و خشم، یا حتی یه ناراحتی سنگینی داشتی و این اتفاق برات افتاده احتمال زیاد کولیت یا تحریک پذیر شدی 

پیش میاد عزیزم ادم از همه چی اطلاع نداره و زندگی سختی های خودشو داره

به مرور میپذیری و اگه بری سراغ مباحث روانشناسی تا هم خودتو بشناسی هم بتونی ذهنتو اروم کنی خیلی جلو میوفتی و بیماریت زودتر خوب میشه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch