2777
2789
عنوان

کسی رو دیدید ک...

61 بازدید | 14 پست

که خانوادش وضع خوبی نداشته باشه ولی خودش به یه جایی رسیده باشه مهاجرت کرده باشه و... حالا هرچی

🙂من رویامه که برم کانادا 

و خب نمیشه مستقیم برم و...

باید اول یه کشور ارزون مثل ایتالیا و... برم

بعدش برم اونجا

۱۶ سالمه فعلا

و خب یکم نا امیدم میترسم به هدفام نرسم با خودم خاک شن💔 ب خودم اعتماد ندارم...

بدنم خستس عجیب:)

همین که تو این سن این هدف تو سرته ینی میتونی برسی بهش 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعتماد کن و پاشو

نا امید میشم وقتی میبینم کسی که هیچ تلاشی نکرده خیلی راحت رفته آمریکا و خانوادش پشتیبانشه:)

من آرزومه یروز برسم به کشور مورد علاقم

💔 ولی میگم نه پولشو دارم نه ..‌

همین که تو این سن این هدف تو سرته ینی میتونی برسی بهش 

خداکنه برام دعا کن نا امید میشم‌میبینم کسایی که با پشتیبانی خانوادشون خیلی راحت میرن و ب خودم اصن اعتماد ندارم:)

اره خیلیا رو دیدم

یکی رو دیدم حتی بچگی هاش مامان باباش ولش کردن یه زن مستخدمی پیداش میکنه تو یه روستا بزرگش میکنه هیچی نداشتن یعنی بدبختا

تو یه اتاق کوچیکی درس میخوند 

هیچی بزرگ شد

بزرگی قبول شد

زن گرفت

ورداشت رفت

مامان باباش اومدن بهشون گفت گمشید این مامان منه

شما ولم کردید و این زن میرفت جون میکند واسم و شبا خودش هیچی نمیخورد تا من بخورم که میرم مدرسه جون داشته باشم و این چیزا

ورداشت رفت از ایران مامانشم برد 

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
خیلیم عالی نمیدونی رشتش چی بوده من خیلی به هنر و تدوین علاقه دارم ولی فکر نکنم بشه...

پزشکی بود

ولی نمیدونم چی

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان

حالا خانواده منک هم پولشو داره هم شرایطش ولی نمیزارن برم چ فرقی با تو دارم گلم؟

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

چرا،؟🥲

چون میگن دختر تنها امینت نیس واسش وازین جور حرفا

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤