2777
2789
عنوان

کشور ایتالیا

77 بازدید | 8 پست

نظرتون راجب کشور ایتالیا چیه؟

میشه بهش به عنوان یه پل نگاه کرد به کشور های آمریکا. کانادا یا انگلیس؟

و کسی میدونه چقدر هزینه میخواد برای مهاجرت تحصیلی

فعلا ۱۶ سالمه 

ولی میخوام از الان اقدام کنم زبانشو بخونم

بدنم خستس عجیب:)

تا حالا نشنیدم کسی واسه درس بره ایتالیا . 

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من فقط راجب بورسیه استانیش شنیدم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
نمیدونم ولی واقعا کشور خوبیه هم پیشرفتست هم نشنیدم درگیری توش باشه مکان های قشنگیم داره زبانشم جالبه ...

مهاجرتش اسونه نسبتنا با دیپلم هم میشه مهاجرت کرد و اونجا لیسانس گرفت قیمتا هم خوبه تقریبا

🥲فقط مشکل اینجاست ک من خانواده پولداری ندارم باید خودم استارت بزنم و کار کنم نمیدونم میرسم به هدفم یا نه...

بدنم خستس عجیب:)

ببین ایتالیا واقعا مقصد خوبیه واسه مهاجرت تحصیلی

چرا؟

چون بورسیه استانی داره و تو میتونی با ثابت کردن اینکه درآمد خانواده ات از حد مشخصی کمتره کلا رایگان تحصیل کنی تو ایتالیا!

من خودم دارم برای تحصیل در ایتالیا از موسسه مهاجرتی بینا استادی کمک میگیرم که تعرفه هاش واقعا مناسبه و کارم رو تا الان خیلی خوب راه انداختن.