2777
2789
عنوان

بلاگرها

211 بازدید | 18 پست

یادمه از چند سال پیش همش می گن به ظاهر زندگی بلاگرها نباید توجه کرد و اونا فقط جنبه های خوب زندگیشون رو به نمایش می ذارن و کلی ویرایش و این چیزا

اما بازم نسبت به بعضی زندگی ها خیلی جنبه های خوب زندگیشون زیاده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون طاهرشون از ظاهر زندگی ما قشنگه😂

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

همین بلاگر ایدا صداقت چقدر استوری های عاشقانه با شوهرش میذاشت حتی تازگی ها رفتن دبی تا از دبی برگشت دارن از هم جدا میشن و شوهرش بهش خیانت کرده دیگه از اون موقع فهمیدم نباید گول ظاهر زندگی بلاگرا رو خورد

زیبایی واقعی من نه در چهره‌ام،بلکه در نوری‌ست که از زخم‌هایم گذشت و هنوز لبخند می‌زند.🌱🤍

این بلاگرهایی که پولدار نیستند و زندگی لاکچری ندارن و عمل نکردن به اون صورت، اونا برای یه تبلیغ مثلا ...

ناح واقن نمیدونم ولی با این شرایط ک گفدی یادمه یکیش خونه خریده بود با بلاگری😐😂

جنبه خوب زندگیشون فقط پوله

من یه بلاگر خیلی معروفی رو میشناسم اسمشو نمیبرم رفیق بودیم از قدیم و دیدم همه چیزشو

صرفا الان تنها افتخار و پوینت مثبتش پوله

از اسیبای که بخاطر بلاگری از خانوادش خورد چون یه خانواده رسمی و ابرو داری بودن و واسشون این کارا عار بود

قضیه ازدواجش خراب شد

وضع روحیش هم داغون تر از فول البوم داریوش

حالا بقیه رو نمیدونم ولی این واسه پول احساساتی براش نموند

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
همین بلاگر ایدا صداقت چقدر استوری های عاشقانه با شوهرش میذاشت حتی تازگی ها رفتن دبی تا از دبی برگشت ...

عه بخاطر خیانت جدا میشه؟

همون ک شوهرش یاسینه اسمش؟

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
عه بخاطر خیانت جدا میشه؟ همون ک شوهرش یاسینه اسمش؟

اره همون میگن شوهرش توی دبی بهش خیانت کرده 

زیبایی واقعی من نه در چهره‌ام،بلکه در نوری‌ست که از زخم‌هایم گذشت و هنوز لبخند می‌زند.🌱🤍