2777
2789
عنوان

هشت روز بعد....

580 بازدید | 18 پست

فردا میخوام برم آز بتا بدم بعدِ هشت روز که از اقدام به بارداری میگذره.

من شنیدم خیلیا بعد یک هفته با آزمایش متوجه بارداریشون شدن.

حالا چند درصداحتمال داره که آزمایش فردا درست نشون بده!؟

انقدر که این چند وقته هرجا رفتم بهم گفتن تو قطعا حامله ای،خسته شدم! با اینکه هیچکس نمیدونه اقدام داشتم اما چون یکم چاق شدم همه تا منو میبینن میگن حامله ای؟؟؟  😠😅

گرفتاری این دنیا از این است که نادان از کار خود اطمینان دارد و دانا از کار خود مطمئن نیست.♋️

دوست عزیز از موعد پریودت هم گذشته؟! بهترین زمان ازمایش وقتی هست که  حداقل چند روز از موعد پریودت گذشته باشه. زیاد عجله نکن

ذهن احمق مانند مردمک چشم می ماند,هرچقدر نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر میشود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست عزیز از موعد پریودت هم گذشته؟! بهترین زمان ازمایش وقتی هست که  حداقل چند روز از موعد پریود ...

نه. دو هفته دیگه باید پریود شم! نمیتونم تا اون موقع صبر کنم 

گرفتاری این دنیا از این است که نادان از کار خود اطمینان دارد و دانا از کار خود مطمئن نیست.♋️
عزیزم شما که صبر کردی پنج شش روز دیگه هم صبر کن تا مطمئن بشی 

😣😞 نرم یعنی فردا؟؟

نه. دو هفته دیگه باید پریود شم! نمیتونم تا اون موقع صبر کنم 

الان خیلی زوده عزیزم صبر کن.‌بعد هم قرار نیست که هر اقدامی منجر به بارداری بشه. حتی iui هم گاهی ختم‌به بارداری نمیشه. عجله نکن تا در صورت منفی بودن خدای نکرده، سرخورده نشی 

ذهن احمق مانند مردمک چشم می ماند,هرچقدر نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر میشود.

دوست عزیز منم مثل توام دوهفته دیگه زمان پریودمه...من برعکسه تو لاغر شدم همه مشکوک شدن...تو الان کمردرد داری یا نفخ؟

خدایا مرسی که به آرزوم رسیدم و مادر شدم..خودت برام حفظش کن
دوست عزیز منم مثل توام دوهفته دیگه زمان پریودمه...من برعکسه تو لاغر شدم همه مشکوک شدن...تو الان کمرد ...

کمر درد خفیف دارم

واااا یه هفته بعد از اقدام چاق شدی و میگن بارداری؟!!!    

نه. من دوسه ماهه تپل شدم. چون رژیم پسر گرفتم