2777
2789
عنوان

چیکار کنم 🥲🥲؟

155 بازدید | 8 پست

نزدیک ۳۶سالشه هر موقع صحبت کنیم میگه بریم خونه خودمون یا هم بیا زندگی کنیم پیش هم باشیم 

ولی همیشه درس و کار داره منم نمی‌دونم واقعا میگفتم حداقل درسش تموم بشه بعد بریم خونمون 😑

ولی خب هر روز میگه دلم برات تنگ شده 😑انقدر گفته عذاب وجدان گرفتم 

حتی نزدیک یه سالی که محرم بودیم رابطه هم نداشتیم چون معذب بودم همیشه منو  و راحتی منو در نظر گرفته .

الان نمیذونم چیکار کنم آخه جهازمم اماده نیست 

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

طبیعیه خب میخواستی نگه دلم تنگ شده دیگه از این حرفا همیشه هست تو هروقت اما ه شدی برید سر خونه زندگیتون

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤
طبیعیه خب میخواستی نگه دلم تنگ شده دیگه از این حرفا همیشه هست تو هروقت اما ه شدی برید سر خونه زندگیت ...

خیلی درسش طول داده شد من فکر میکردم زودتر تموم بشه .

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰
خیلی درسش طول داده شد من فکر میکردم زودتر تموم بشه .

تو درس اونو ول کن بنظرم چیکارش داری تو جهیزیه ومشکلات حالا مالی یا هرچی ک خودت داریو اوکی کن و بعد ب اونم بگه کاراشو درس کنه ک هرموقع شرایطش بود عروسی بگیرید درس ک مشکل بزرگی نیست

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤
تو درس اونو ول کن بنظرم چیکارش داری تو جهیزیه ومشکلات حالا مالی یا هرچی ک خودت داریو اوکی کن و بعد ب ...

میگه تحت فشارم از لحاظ درسی 😬

خب بگوپسبشین سرجات هیم نگودلتنگم 

😂😂 هرروز میگه 

منم موندم چی بگم 🤦منم گفتم دیگه امتحانات رو بده بیا سه ماه خونه ما زندگی کنیم دلتنگی رفع شه 🤦