2777
2789
عنوان

سردرددددددد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 22 پست
آخه منم میگرن داشتم کل دوران تحصیلم با این وضع گذشت 

متاسفانه خیلی از میگرنیها مسکن مخصوص میگرن(سوماتریپتان ) رو نمیشناسن و از سایر مسکنهای معمولی استفاده میکنن که تاثیر نداره 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

متاسفانه خیلی از میگرنیها مسکن مخصوص میگرن(سوماتریپتان ) رو نمیشناسن و از سایر مسکنهای معمولی استفاد ...

من اسمشو یادم نمیاد از وقتی بوتاکس زدم دیگه میگرن نیومد سراغم ولی یه قرصی بود زیر زبونی مزه آهن میداد ولی توی یه ثانیه سردرد و خوب میکرد . فقط نباید بیشتر از یه بار توی ماه مصرف میشد

مگه دست خودم بود خواهر زادم عصبیم کرد  چ رفتارایی میبینم ...

کی میخوای بزرگ بشی

یعنی چی عصبیم کرد ؟

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
او کی میره دارو خونه تو روستاییم با داروخونه با ماشین ۱۰ دیقه فاصله داریگ

شیاف دیکلوفناک ۱۰۰

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
یک عدد قرص سوماتریپتان ۵۰ میلی گرم  مسکن مخصوص میگرنی استفاده کنید

من اینو میخورم حالم افتضاح میشه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟