2777
2789
عنوان

تازه عروسم 😍 😍

340 بازدید | 12 پست

دو هفته هست اومدم سر خونه زندگی خودم‌.همسرم صبح ساعت هفت می‌ره سر کار از وقتی می‌ره و دیگه خوابم نمیبرع و تو خونه تنهایی میترسم حتی وقتی تو خونه راه میرم همش فکر میکنم یکی پشت سرم راه میاد یا یکی دارع نگاهم می‌کنه خلاصه که خیلی میترسم با همسرم در میان گذاشتم قرار شد بریم پیش دعا نویس ببینیم اگر چیزی هست رفع بشه 

اینم بگم قبلا و حتی همین دیشب فیلم ترسناک میبینم نمی‌دونم ک ربط داره بهش یا نه 

شماهایی که تازه عروسید یا بودید این مشکل رو داشتید؟

شما هم اینطوری بودید ؟ بنظرتون طبیعیه من این شکلی میشم؟

ممنون میشم راهنماییم کنید 🙏🌹

متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰

برو پیش مشاور

دعا نویس بری که اول زندگی یه چیزی بهت بده یا بخورونه گره و طلسم بیفته تو زندگیت؟؟

چرا اینکارا با زندگی خودتون میکنین

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه دعا نویس؟

برو تا این توهم های ذهنیت واقعیت پیدا کنه و اجنه به خونت راه پیدا کنه

چرا زندگی رو دور سرتون میچرخونید اخه

فیلمه مهیج نبین

فکر و خیال هم نکن

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

نمیتونی تو عنوان بزنی ترسناک؟😒🙄

اینهمه اینجا میگن باز بعضیا نمیفهمن

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

من خودم تجربه اینو داشتم که سایه ببینم دور وبرم ولی دیدم دلیل علمی داره

اثرات تنهاییه

شما باید خودتو مشغول کنی

دوستمم تازه عروس بود خونه تنها بود میگفت همش یکی تو اشپزخونه میدیدم

نماز و قران و دعا خوند رفت کلاسای خیاطی دیگه ندید

اینا حالت های خود ادم و بازی های ذهن هست

میسازه اصلا و میبینه میگه هست بود ... 

اگر واقعا هم چیزی باشه که بعضیا میگن دیو بگریزد از ان قوم که قران خوانند

یادمه یه خانمی نی نی سایت تجربه داشت در حدی که هیشکی مثل اون واقعی واقعی نبود تا پیش مراجع و علما هم رفته بود در نهایت مشاور و روانکاو کمکش کردن و تمام اون حالت ها و به اصطلاح شبح ها رفتن 

میگفت دیگه راحت شدم درس اول این بود اصلا بهش فکر نکن و هدف داشته باش سرگرم باش

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت

من وقتی چاکرای ششمم رو دست کاری کردم اینجوری شدم و مجبور شدم برم

ولی برای شما احتمالا به خاطر همون فیلم ترسناک

خودتونو سرگرم کنید و بیخیال باشید

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

بری پیش دعا نویس اون سایه ها واقعی میشه جن ها دست از سرت برنمیدارن 

اولا به هیچ وجه فیلم ترسناک نبین 

دوما تلویزیون رو روشن بزار تا کمتر بترسی

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

همسرتون رفتن. درقفل کنید، بیاییدتوهال بخوابید

تلوزیون هم روشن کنید

مطلقییییی فیلم ترسناک نبینید، انرژی منفی جذب خودت وزندگیت میکنی، بیچاره میشی

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود