2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از رو جزوه ی معلم خودت بخون و به هر گرامری رسیدی که توش مشکل داشتی گوگل یا یوتیوب اون گرامر رو سرچ کن. اینجوری بهتر و سریع تر جواب می گیری

لطفا افراد زیر ۲۰ سال جواب تاپیک های من رو ندن اطلاعات شما به درد من نمی خوره
زبان راحته و منبع خیلی داره جزوه هم تو تلگرام پره  @ Nahaee_Tarmim

بله خیلی راحته اما دو سال عقب موندم و الان تا میام یک مبحثیو متوجه بشم  دوباره  نیاز میشه که برم از گذشته هم گرامرای جدید یاد بگیرم پیچیده شده

لا حول ولا قوة الا بالله 
بله خیلی راحته اما دو سال عقب موندم و الان تا میام یک مبحثیو متوجه بشم  دوباره  نیاز میشه ...

مثل منی دیگ که از دهم و یازدهم هیچی سرم نمیشه 

انگلیسی و شیمی دقیقا مثل همن

بدون علم:بدون توجه📚(افراد مذهبی درخواست ندن) 

نهایی فقط قریشی بخون  فقط ها  من پارسال ۱۹ و نیم شدم

چطوری خوندی چی خوندی کامل بکوووو

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

مثل منی دیگ که از دهم و یازدهم هیچی سرم نمیشه  انگلیسی و شیمی دقیقا مثل همن

دقیقا کار منم کرونا تعطیلی مدارس  خراب کرد هیچی یاد نگرفتم از دهم و یازدم

لا حول ولا قوة الا بالله 
چطوری خوندی چی خوندی کامل بکوووو

فقط با قریشی خوندم فقط

عالیه این دبیر

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
فقط با قریشی خوندم فقط عالیه این دبیر

خوب چطوری چند روز وقت گذاشتی ویدیو هست؟

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

خوب چطوری چند روز وقت گذاشتی ویدیو هست؟

من یه روز وقت گذاشتم واسه زبان 

فقط هرچی اون گفت خوندم 

اونقدر محشر بود این دبیر که حد نداشت 

آره من ثبت نام کردم کلاسشو از کلاسینو 

بزنی ثبت نام کلاس نهایی قریشی میاره برات 

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
2790
2823
2791
2779
2792