2777
2789

نگیر بعد اینکه مصرف نکنی باز مثل قبل دوران مصرفت میشی

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگیر بعد اینکه مصرف نکنی باز مثل قبل دوران مصرفت میشی

میخوام تنوع بشه اگر دوباره برگردم هم اشکال نداره چون تازگی ایجاد میکنه😄

تو خوردی؟

با افتخار کوردم🦋🌸😎

من گرفتم

صورتم پُره کلا این قرصو میخوردم بدتر صورتم پر تر شد غیر عادی....

شکم اوردم... 

قطعش کردم بعد چند روز به حالت قبل برگشت صورت وشکمم

نخور الکیه

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
میخوام تنوع بشه اگر دوباره برگردم هم اشکال نداره چون تازگی ایجاد میکنه😄 تو خوردی؟

من اره خوردم ولی اگه میخوای برنگرده سیپرو عالیه من الان قرص سیپروهپتادین مصرف میکنم فعلا ۳ کیلو اضافه کردم تو ۱۲ روز 

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه

پودر چاقی نخورید دختر دوستم ۱۹ سالشه مجرده خیلی اندام خوبی داشت بدون چربی و شکم بدنش رو فرم بود باشگاه رفته بود یکی بهش گفته بود پودر بخور دقیق اسمشو نمیدونم وااای تموم پوست بدنش بازو شکم سینه پا همش ترکیده قرمز شده مثل زنی که باردارمیشه پوستش ترک میخوره ولی سفید اما این دختره پوستش خط خط قرمز شده این به کنار خیلی چاق شده یک ماه مصرف کرده شده ۸۰ کیلو دکتر گفته پوستش به حالت قبل برنمیگرده اگه رژیمم بگیره پوستش میفته شل میشه خیلی ناراحتن میگن مجرده اگه ازش بپرسن پوستش چرا قرمز چی بگه