هعییی_زندگیی مدیر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 11241 عنوان دلم گرفته💔 | مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 34 پست با گریه بهتر نمیشم...چیکار کنم💔قلبمم درد میکنه هر چی قرص میخورم بهتر نمیشه🥲💔هعی💔💔💔💔 کاش بجای دلم نفسم میگرفت:)🖤 1403/02/30 | 02:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دیوونههههه عضویت: 1402/08/20 تعداد پست: 11462 تو زبونشی؟ خودش که دو متر زبون داره واسه یاوه سرایی خواستم ببینم فضولش کیه برو رد کارت اونقدر تاپیک هست سرتو ازین بکش بیرون
گوجه_رب_شده عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 6126 خواستم ببینم فضولش کیه برو رد کارت اونقدر تاپیک هست سرتو ازین بکش بیرون تو اینکه خودتی شکی نیس 😂🤷♀️با کاربری اصلیت بیا اونوقت فکر میکنم درحدی هستی که حرفاتو گوش کنم یا نه. گوجه سبز میقولی هستم 🥰 یک عدد کیدرامری 🐥
دیوونههههه عضویت: 1402/08/20 تعداد پست: 11462 تو اینکه خودتی شکی نیس 😂🤷♀️ با کاربری اصلیت بیا اونوقت فکر میکنم درحدی هستی که حرفا ... کلا توهمی هستی دیدمت چند جا لابد برا همین تعلیق شدییییی 🤣 کاربری جدید پیچیدی بقیه مودبانه گفتم مثل تو بی ادب نیستم برو جای دیگه کارآگاه بازی
گوجه_رب_شده عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 6126 کلا توهمی هستی دیدمت چند جا لابد برا همین تعلیق شدییییی 🤣 کاربری جدید پیچیدی ب ... همین کاربری جدیدمم از کاربری تو قدیمی تره تعلیقیمم به جز خودم به کسی ربطی نداره تیتاپتو بخور گوجه سبز میقولی هستم 🥰 یک عدد کیدرامری 🐥
دیوونههههه عضویت: 1402/08/20 تعداد پست: 11462 همین کاربری جدیدمم از کاربری تو قدیمی تره تعلیقیمم به جز خودم به کسی ربطی نداره ... دلیلت تو حلقم قدیمییییی ههکاربری من ب کسی خصوصا تو ربط نداره 😏 این ب اون بدرررربقول بعضیاااا با روشنفکر نما ها بحث نکنیییید .جوجو برو درسات بخون لااقل تعلیق شدی نهایی رو داشته باشی برات بمونه .دیگم ریپلای نکن جواب نمیدم .