2777
2789

بچه ها من مدرسه بزرگسالان درس میخونم 

مدیر مدرسه به شوهرم گفته بود امتحان دینی فارسی نگارش و تربیت هست که کلاسیه این یکی ها 

بعد منم چند بار زنگ زدم بهشون که مطمعا بشم 

گفتن آره درسته

الان دیدم تو کارت ورود جلسه زده امتحان فلسفه روانشناسی تاریخ جامعه یازدهم رو دارم ( مدیر گفته بود اینارو شهریور باید بدم ),

الان چیکار کنم نه مدیر جواب میده نه کسی من اصلا آمادگی ندارم برای امتحان هیچی نخوندم ۴ روز وقت دارم کلا 

هایا

اگر میدونی کاری نمیشه کرد هرچه سریعتر شروع کن

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۴ روز کمه؟؟؟؟؟ 

خداشاهده تو دبیرستان ، پیش دانشگاهی و ۴ سال لیسانسم تموم درسامو همون شب امتحان ۱۲ تا ۸ صبح خوندم 

بدون اینکه در طول ترم حتی یکبار مرور کرده باشم همشو هم بالا میگرفتم 

۱۷-۱۸ حتی ۲۰

خدایا زمان زیادی به معجزه ات نمونده ....هر کی خوند بگه امین
مدیرتون چقد خنگ و نفهم بوده خبر نداری برا چی اطلاع میدی بگو نمیدونم اصن چرا نباید بدونهه؟😐

ببین ۴ بار خودم زنگ زدم که به پرونده نگاه کنه مطمعا بشه همسرم هم رفت پرسید 😭

هایا
کتاب ندارم جزوه هارو می‌نویسم تو برگه خیلی اذیت میشم 

اگر بتونی کتاب از کسی امانت بگیری بخونی سریع زمان کمی نداری 

جای گریه بخون 

حتی میتونی از گوگل پی دی اف کتابارو دانلود کنی

خدایا زمان زیادی به معجزه ات نمونده ....هر کی خوند بگه امین
کتاب دست دو بخر و شروع کن از دیوار میتونی پیدا کنی

همسرم گفت فردا پیدا میکنم به خدا فکر می‌کنه داره به من امید میده میگه من مطمعاانم قبول میشی من بدتر استرس میگیرم که نکنه قبول نشم 

هایا
فردا میخوام برم مدرسه رو آوار کنم رو سرشون حتی اگه باعث بشه اخراج بشم 

الان فعلا اعصابتو خورد نکن بخواب از فردا شروع کن به خوندن نگران هم نباش استرس هم نداشته باش بدتر باعث میشه نتونی درستو بخونی