2777
2789
عنوان

تورو خدا کمکم کنید دارم میمیرم

161 بازدید | 23 پست

سلام ا کجا بگم من 12سال ازدواج کردم شوهرم همسنمه 31ساله 2تا بچه دارم یکی7یکی6ماهه خسته شدم همش خیانت اصلا بهش نمیاد خیلی حرفه ای امشب اینستا حک کردم آنلاین شاپ داره فهمیدم خیلی با دخترا لاس میزنه قلبم ا دهنم اومد بیرون خیلی دوسش داشتم

مردا خوب خوبشونم کثافتن هرکدوم ب نوعی

فقط انواعشون شدت وضعف داره

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطوره همشب خانما میگن خشگل کن ب شوهرت برس خودتوشاد نشون بده حتی وقتی داری پاره میشی

که یه وخ اون اقا بالاسره اشغالت خیانت نکنه

اونوخ مردا میتونن خسته باشن،میتونن ب ما محل ندن

میتونن حتی بغلم.ن نکنن

و ما حتی ب خیانت فکرم نباید بکنیم،اونام نیاز ما به پشمشونم نیست،هروقت خودشون نیازی داشته باشن میان سمتمون

خب من.....تو این خلقت ادما و قوانینش

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

دارم میمیرم من خیلی ساده ام میخوام خودمو بکشم بچه هارو خواب کردم قرصم گذاشتم بیرون

دیوانه ای مگه؟؟؟؟؟

اون گوه خوری کرده تو خودتو بکشی 

بچه بدون مادر ب درد لای جرز میخوره 

فکر کردی خودتو بکشی چی میشه،هیچی آقا بیشتر ب عیش و نوش میرسه بچه هات بدبخت میشن

دفعه چندمشه مگ؟

خیلی خوب با هم مشکل نداریم شاید دلشو زدم

ارزش نداره بخاطر این آدم خودتو بکشی

مردا همشون همینن زنان ک وفادارن

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
دیوانه ای مگه؟؟؟؟؟ اون گوه خوری کرده تو خودتو بکشی  بچه بدون مادر ب درد لای جرز میخوره  ...

خیلی خیلی من خواهرم جدا شده خونه مادرمه مامانم اگ بفهمه دق می‌کنه تورو خدا کمکم کنید