2777
2789
عنوان

میگرن عصبی

581 بازدید | 7 پست

یه مدته میگرن گرفتم دکتر رفتم برام یه عالمه دارو گرفت میخوردمشون بی حس میشدم فقط میخوابیدم تا وقتی عصبی نشم نمیگیره سه هفتس خوب بودم اصلا دارو نخوردم  باز گرفت آیا اگه قرصامو ادامه بدم تا اخر دیگه عصبانیتم باعث نمیشه بگیره؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میگرن عصبی شدید دارم و دکتر کلی بهم قرص داد یکدفعه گذاشتم کنار خیلی حالم بد شد ولی کم کم بزارش ک ...

من فقط دو روز خوردم عین معتادا گیج و منگ بودم دیگه نخوردم شروع کردم خودمو زدم به بیخیالی حالا دوباره گرفته دیگه حوصله ندارم بخدا 

چشم درد استخون گونم درد میگیره شقیقه چشمامو میبندم آروم میشم سر درد پیشونیم درد میگیره نوافن خوردم ا ...

من نزدیک یک سال بود میخوردم ی دقیقه از قرصم دیر میشد خیلی حالم بد میشد ولی گذاشتم کنار شاید هر دو ماه که حالم خوب نیست آلپرازولام بخورم

ولی نخوری خیلی بهتره چونکه عوارض داره با اینکه قرص گذاشتم کنار هنوزم روم تاثیر داره خیلی فراموشی میگیرم و حواس پرتی دارم بخاطر اینکه زیاد قرص میخوردم روزی هشت یا نه تا می‌خوردم