2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم؟؟؟؟؟

306 بازدید | 12 پست

بچه ها من چیکار کنم؟😭😭😭😭😭

خواهش میکنم خواهرانه کمکم کنید😔😔

بچه ها من شوهرم چندین بار بهم خیانت کرد حتی خیانت جنسی هم کرد.

ولی خیلی مهربون و خوب بود همیشه باهام. هیچچچ مشکل دیگه ای تو زندگیمون نبود.

بچه هم نداشتم هنوز.

درخاست طلاق دادم و تو مراحل طلاقم.

ولی خیلی از طلاق میترسم.

بنظرتون تصمیمم درسته حتی ااگه بعد از طلاق برای همیشه تنها بمونم؟؟

راستش من دختر خوشگلی از هیچ لحاظی نیستم ک بگم ایندم خوب میشه. خیلی نگران آیندم هستم.

بنظرتون چیکار کنم؟ تصمیمم درسته؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجا نمیتونی جواب قطعی بگیری… حتمااا با ی مشاور صحبت کن

اصلا ببین میتونی با ی آدم خائن زندگی کنی؟ 

کسی ک ی بار خیانت کرده دو بار کرده چند بااار کرده انقدری وقیح شده ک بازم انجامش بده

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

ببین گلم پنجاه درصد مردان خیانتکارن پنجاه درصد دیگه یا لو نرفتن یا شناگر ماهرین آب گیرشون نیومده 

کلا اینا تنوع طلبن اگر با کسی دوست نشده اهمیت نداده و فقط تنوع جنسی بوده شاید بشه کاریش کرد نمیدونم

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت

آره طلاق درسته. با خیانتکار بمونی که همش قلبت پشت سر هم بشکنه؟

شرایط جدایی هم داری. بچه نداری که بگیم براشون بمون. امیدوارم استقلال مالی هم داشته باشی که دیگه صفر دلیل برای موندن با این نامرد خیانتکار نمی مونه. 

کاربری دست ۷ نفره. ❕

آره طلاق درسته. با خیانتکار بمونی که همش قلبت پشت سر هم بشکنه؟ شرایط جدایی هم داری. بچه نداری که بگ ...

دوست عزیزی بالای کامنت شما گفتن که همه ی مردا همینن فقط لو نرفتن و ببخشش چون طلاق بده‌

بعضی از اطرافیانمم همینو میگن😔😔😔

واقعرگا خیلی گیج و سردرگمم

چرا؟ میشه بیشتر توضیح بدی. شوهرتو خیلی دوس داری؟

زندگی مشترک رو دوست دارم.درسته مرد خوب و پاک نعمت بزرگیه.ولی من از تنهایی و مجردی متنفرم.

نسبت به کار بیرون هم حس خوبی ندارم.تو خونه با بچه ها زندگی شادی دارم.علارغم خیانت‌های که متوجهشون شدم،میدونم که هزینه هام تامین میشه ،تو خونه خودم احترام حفظ میشه،بچه هام آرامش روحی و روانی دارن،همسرم تو خیلی کارها و جاها هوامو داره.

گاهی شدید پیگیر میشه خودش رو اصلاح کنه که نشون میده،خودش بیشتر عذاب می‌کشه ،ولی خوب قدم اول رو اگه کج بزاری خدا می‌دونه قدم بعدی کجا بره

خودم هم عیبهایی دارم.شاید خیانت نکردم و خیلی کارها ولی خب ایراداتی دارم که میشه روش مانور داد و طلاق گرفت

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!

حقیقتش من به شخصه از خیانت جنسی نمیتونم بگذرم ولی شما با ی روانشناس خوب در ارتباط باش

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است