2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 8690 بازدید | 684 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان عزیزم تا جایی که تونستم پاسخ تمام ریپلای هامو دادم اگر هم کسی بی جواب موند حلالم کنه واقعا ند ...

سلام میشه بگی من امسال فرهنگیان قبول میشم یا نه

و اینکه خونمون بنایی میکنیم؟

۵

درسته 😮

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

واسه منم میگی هر چی جس کردین

عزیزم خیلی خسته و دلشکسته ایی از همه کس دوری میکنی احساس میکنی کسی دوست نداره زندگی روی خوشش رو بهت نشون نداده ولی همه چی اینطوری نمی مونه اتفاقات خوبی رو حس میکنم برات میوفته شاید اواخر سال جاری

آدما تو عصبانیت به اصالتشون برمیگردن...

گلم تروخدا پیامم و میبینی جواب بده 

به نظر شما کسی که دوسش دارم متاهل یا مجرد ؟

حسش نسبت به من چیه ؟

کی باهم ارتباط برقرار میکنیم ؟ ( زنگ ، دیدار ، پیامک )

@hhasf  

دلم را به کجای این شهر مشغول کنم که نگیرد بهانه ی تو را😔

طلاق میگیرم یا ن؟

تاریخ۱۴۰۳/۳/۱ خب چ بگم اومممم ساعت ۲۲:۲۲ نمیدونم چمه ولی دلم بدجور گرفته دلم مامانمو میخواد🥲                       تاریخ ۱۴۰۳/۳/۱۶ دعا کنین بتونم طلاق بگیرم حالم بده    میشه یه صلوات برام بفرستی؟❤️