چ ربطی داره بخاطر مشهد باید ی ایران معطل بمونه خب امتحان اونا رو لغو میکردن
چند سالته شما؟امتحان نهایی کشوریه اگه اونا رو لغو کنن فردا همین شما باز تاپیک میزنی مشهد جداامتحان میدن حق ما تو کنکور فلان میشه سیل که دست آموزش پرورش نیست درسته ناراحتی ولی بعضیچیزا قابل پیش بینی نیست
از این کارا نکنن که فرصتهای طلایی برا تقلب به وجود نمیارن البته آقازاده ها که کلا سوالا متناس ...
اقا زاده ها مگه اسکلن آزمون اموزش پرورش یا استخدامی دولتی شرکت کنن. نگید جایی 😀 اون واسه کنکور صدق میکنه نه ازمون استخدامی
ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچوقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
چند سالته شما؟امتحان نهایی کشوریه اگه اونا رو لغو کنن فردا همین شما باز تاپیک میزنی مشهد جداامتحان ...
ن عزیزم من نمیگم به هر حال طرف با شرایط سیل نمیتونه بیشتر ما بخونه که بگیم حق ما ضایع شده ولی واقعا درک کنید شرایط ما سخته کلی استرس میکشیم اینهمه میخونیم من مغزم درد گرفته یهو همه چیز بهم میریزه اصلا حرف من اینه این آموزش پرورش مفت نمیارزه هر دفعه ی جور رو اعصاب ما میرن من ۱۷ سالمه
ممنون میشم برای شفای برادرم دعا کنید....))السلام علیک یا اباعبدالله...🏴💔
ن عزیزم من نمیگم به هر حال طرف با شرایط سیل نمیتونه بیشتر ما بخونه که بگیم حق ما ضایع شده ولی واقع ...
عزیزم شما که باز داری حرف خودت رو میزنی اموزش وپرورش چکارست ؟وقتی سیله بچه نمیتونه بیاد مدرسه وامتحان برگزار شه سوالات نباید تو کشور پخش شه تا همه بتونن امتحان بدن ربطی به هیچ ارگانی نداره
کارت ها مشکل داشت از طرف دانش اموزا ولی مدرسه میتونست بگیره برا دانش اموزاش علت اصلیش سیل بوده چون بایدکلکشور رو هماهنگ بگیرن کارتم اومده بود نمیشد امتحان بدید