2777
2789
عنوان

چاقی😭

83 بازدید | 8 پست

خانوما بیاین یه لحظه؟!

فردا قراره با خاله ها دختر خالم دور هم جمع بشیم  

منم دوست دارم برم  به خاطر اینکه دخترم با  دخترش بازی کنه  ولی خیلی چاق شدم میگم‌ نرم 😭 

نمیدونم چرا تو شیردهی اینقدر چاق شدم😢 برعکس همه که لاغر میشن  

چی کار کنم 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تو شیردهی چاق شدم بخاطر پودرهای شیرافزا بود کم کاری تیرویید هم برگشت یهو رفتم بالا

من دیگه شیر نمیدم رژیم گرفتم ولی شما برو دکتر تغذیه بهت رژیم شیردهی میده

فردا هم برو حالشو ببر

دلم میخواهد زودتر دستهایت را بگیرم …… ❤️ 
عزیزم خوراکت رو نصفه کن لاغر میشی ولی الان هم تو دوران شیردهی هستی یکم صبر کن تا یکسال برمیگیرده بدن ...

دختر ۱۶ ماهشه ! بیشتر تو خونه ام و پر خوری عصبی گرفتم  بچم شیطونه به اون هیچی نمیگم‌میریزم‌تو‌ خودم میخورم

دختر ۱۶ ماهشه ! بیشتر تو خونه ام و پر خوری عصبی گرفتم  بچم شیطونه به اون هیچی نمیگم‌میریزم‌تو‌ ...

رفتم ولی نتونستم ادامه بدم پشتمم باد خورد دوباره چاق شدم بی تحرکم هستم  پرخوری عصبیم گرفتم 😣 

دختر ۱۶ ماهشه ! بیشتر تو خونه ام و پر خوری عصبی گرفتم  بچم شیطونه به اون هیچی نمیگم‌میریزم‌تو‌ ...

عزیزدلم خب با پرخوری ب خودت ضرر میزنی بچه رو هم ببرش پارک یا بزارش کلاس ورزش یا تو خونه باهاش بازی کن 

[QUOTE=339611590]عزیزدلم خب با پرخوری ب خودت ضرر میزنی بچه رو هم ببرش پارک یا بزارش کلاس ورزش یا تو خونه باهاش بازی ک ...[/QUOTE

۱۶ ماهشه تنها نمیمونه خیلیییییی کوچولوعه  

خودمم ار صبح تااااااشب باهاش بازی میکنم 

حیلی پر خوری نمیکنما ولی رژیمم نمیتونم بگیرم

[QUOTE=339611590]عزیزدلم خب با پرخوری ب خودت ضرر میزنی بچه رو هم ببرش پارک یا بزارش کلاس ورزش یا تو ...

عزیزم خب خودت باهاش بازی کن اون برای جلب توجه شیطونی میکنه میگه منم نیاز دارم و میخواد بهش توجه کنی بچه های الان خیلی زرنگ و باهوشن