2777
2789
عنوان

ژیلت😉📸

370 بازدید | 13 پست

سلام خانوما

همیشه تز این ژیلت های ۳تیغ معمولی میخریدیم این دفعه

شوهرم از این ژیلتهای ۶تیغ خریده

گرونم خریده،بعد فروشنده گفته شرایط نگهداری شو میدونین شوهرمم چون خجالت کشیده و طرف آشنا بوده گفته بله و نپرسیده.

حالا چون گرونه میگم بپرسم چجوری باید  نگهداری کنم یه وقت زود خرابش نکنم.

یه جا تو اینترنت نوشته بود بعد از استفاده بزارین تو الکل.

چند دقیقه بزارم تو الکل؟

و منظورش همین الکل های ضدعفونی کننده هست؟

اینا رو تو اینترنت ننوشته بود

کلا بگین چجوری باید ازش نگهداری کنم

اینم عکسش

برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین  درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

یبار استفاده میشه که 

🖤❤السلام علیکم یوم ولدتم و یوم استشهدتم و یوم تبعثون أحیاء❤ سلام بر روزی که بدنیا آمدید روزی که به شهادت رسیدید و روزی که زنده برانگیخته میشوید 🖤🇮🇷❤امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند 🇮🇷❤ 🖤ما مدعیان صف اول بودیم از آخر مجلس شهدا را چیدند 🖤 تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

چه خوبه چه قدر خریدن؟! 

نمیدونم 

یادم نیست الان

همون موقع خرید گف

برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین  درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب

اولاً که مردم چقدر مایه دار شدن که بعضیا میگن یبار مصرفه!!!!!! اخه دورکو شیش لب یبار مصرفه؟؟؟ اتفاقا میگن اینا رو بخرید چون مثلا منه خانم میتونم ماهها هزش استفاده کنم اونایی که اونا میگن یبار مصرف از اوناست که تو حراجیه پلاسکوهام میفروشن شیش تا دونه شو میخرن 50 تومن🤣بیشتر از یبارم کار نمیده دفعه دوم صدا اره برقی میده 

ثانیا اسی جان اینا رو باید تو محیط سرد نگه داری چون گرما باعث میشه تیزی تیغ کم بشه. مثلا همسرم اون ژیلتشو که فقط برای اصلاح صورته بعد هربار استفاده داخل فریزر میذاره اما برادرشوهرمم که ارایشگره داخل یخچال هم دیدم میذاره. ((بذار توی نایلون یا ظرف مخصوص بذارشون اینجاهایی ک گفتم)) 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز