2777
2789
شهراد چرا رفت برمیگرده ؟ وحید چطور ادمیه؟ایندم باهاش چطوره ویژگیام؟ مادرم و پدرم طلاق میگیرن یا ب ...

چون میخواست بایکی دیگه باشه براش تکراری شده بودی برگشت نداره .خوب و درست ودلباز آروم و خوش صحبت  .آینده ادامه داری با وحید نداری.پدرد مادرت طلاق نمیگیرن 

یه چیزایی  میتونم بدونم که کمتر کسی میتونه بدونه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون میخواست بایکی دیگه باشه براش تکراری شده بودی برگشت نداره .خوب و درست ودلباز آروم و خوش صحبت &nbs ...

میشه بگی شوهرم پشیمون میشه ومیاد دنبالم یا طلاق

واینکه شوهرم بهم خیانت میکنه؟

فقط خدااااا
حس ابلفضل نسبت بهم ؟ چند سال دیگه ازدواج میکنم ؟

حس مثبت.  خوبی بهت داره ازت خوشش میاد  ولی دوست داشتنش زیاد عمیق نیست 

نهایتا تا سه یا جاارسال ازدواج  میکنی 

یه چیزایی  میتونم بدونم که کمتر کسی میتونه بدونه 

توروخدا بگو برات ۵تا صلوات میفرستم

شوهرم حوصله نداشت چرا؟خوب میشه؟زنگ میزنه؟من نزنم؟

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
این سوالا خیلی تخصصیه فکر کنم دعانویسم نتونه جواب بده🗿

مشکل اینجاست کار رو. تا جایی که گفته انجام دادم 

بعد درخواست کاهش پول کرد من گفتم باشه مشکلی نداره 

بعد اون کار اولیه دو تا کار دیگه توی همون پروژه اضافه کرد الان رفته توی سایت شکایت کرده میگه باید پول من رو پس بدی در صورتی من پولی دریافت نکردم 

کل ماجرا این هستش 

نه متاسفانه  سردی و جدایی دارین

میشه منم بگی باردارم یانه یه هفته دیگه موعومه 

فولاد چیزی داره به اسم نقطه‌ی تسلیم. جایی که انقدر تنش بهش وارد می‌شه تا قابلیت کشسانی خودش رو از دست بده. بعد از اون دیگه به شکل اولیه برنمی‌گرده، برای همیشه تغییر می‌کنه. آدمیزاد هم همینه، تا یه جایی می‌تونه به خودش بقبولونه که بعد از هر ضربه، هنوز همون آدم سابقه اما اگه از نقطه‌ی تسلیمش بگذره، یه چیزی درونش برای همیشه عوض می‌شه. بعد از اون هر درد کوچیکی، یه قدم به فروپاشی نزدیک‌ترش می‌کنه.

کی عروسی میکنیم خرداد میکنیم؟

تالار میگیرم ؟

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
حس مثبت.  خوبی بهت داره ازت خوشش میاد  ولی دوست داشتنش زیاد عمیق نیست  نهایتا تا سه ...

بهم فکر میکنه ؟ به هم میرسیم ؟

اگر احساس کنم نظرم مفیده میگم 🌱 اگه احساس کنم ذره ای بهم بی احترامی شده دیگه جوابی نمیدم 😊🙌 سعی میکنم همه رو دوست داشته باشم 🤍