2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتهام اول صفر بود ولی الان ماشالا بزنم به تخته خیییییلی عالی شده

خوش به حالت😢😢من میخوام حلقه معده بذارم ازدست این اشتها

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
از یه خانمی توی سایت ..ارسال به شهرستانم داره...خواستی خصوصی شمارش رو بهتون میدم

عوارض نداره؟؟؟

آخه معمولا این پودرا و قرص های چاقی میگن عوارض داره 

اُسکار بدترین دلتنگی هم میرسه به لحظه‌ای که؛ دلت واسه خوده قبلیت تنگ شده باشه ...

عوارض نداره؟؟؟ آخه معمولا این پودرا و قرص های چاقی میگن عوارض داره 

نه گیاهیه عوارض نداره...ترکیباتشم جینسینگ و پودر گندم و جو و عصاره مالت و...هستش...از هرچی داروی چاقی تاحالا استفاده کردم خداییش هیچکدومش مثل این نبود..عالی بود

خدایا شکرت...
نه گیاهیه عوارض نداره...ترکیباتشم جینسینگ و پودر گندم و جو و عصاره مالت و...هستش...از هرچی داروی چاق ...

منم میخوام وزن اضاف کنم ولی تاحالا چیزی رو امتحان نکردم دنبال یچیز تضمینیم 

اگه ممکنه شمارشونو  و واسم بزارید مرسی دوستم 

اُسکار بدترین دلتنگی هم میرسه به لحظه‌ای که؛ دلت واسه خوده قبلیت تنگ شده باشه ...

نی نی یار یه بار تذکر داد گفت اعتماد نکنید چند نفر تو سایت قرص چاقی و  لاغری تقلبی فروختن

نه خداییش این تقلبی نبوده...من کاملا راضیم...خواهرم و دخترخالمم گرفتن خییییلی خوب شدن...

خدایا شکرت...

حالا من کسی رو مجبور به خرید نمیکنم فقط گفتم من استفاده کردم و راضی بودم...بجای اینکه برید داروهای تقلبی و عوارض دار رو بخورید اینو بخورید لااقل روتون تآثیر داشته باشه

خدایا شکرت...
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

چرا اینطوری شد

mari_j | 11 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز