2777
2789
عنوان

کسی از گالری والا خرید کرده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 17105 بازدید | 104 پست
اینکه کلی فالوور دارن بخاطر تبلیغات زیاد به بلاگر ها و کمپ های تبلیغاتی بسیار زیادی هست که شرکت میکن ...

سلام برای من هم محصولات فیک فرستادن منم رفتم زیر پست هاشون کلی کامنت گذاشتم ولی همه پاک شد انقدر کفری بودم رفتم برای سی چهل تا از فالوورهاشون تو خصوصی پیام گذاشتم و گفتم ،خیلی هاشون جواب دادن و کاملا قبول کردن ،یکی از فالوورها رفته بود بهشون گفته بود سریع اومدن بهم پیام دادن و گفتن لزومی نداره به فالوورها پیام بدی مشکلی نیست که حل نشه!!!عکس محصولات رو براشون فرستادم گفت از اینا استفاده کردی پس نمیگیریم گفتم اولا تازه فهمیدم فیکن وگرنه دیوونه بودم مگه استفاده کنم ثانیا جالبه که انکار هم نمیکنی محصولت فیکه،بعد هم کلا بلاکم کردن حتی سایتشون هم دیگه برام باز نمیشه.ولی حداقل ده پونزده نفر از فالوورهاش متوجه قضیه شدن.ولی یه سریا باورشون نمیشه و قبول نمیکنن چون برای اونا محصول اصل فرستادن .به نظر من هر کسی که این مشکل براش پیش اومده مثل من بره برای یه تعداد از فالوورها تو خصوصی پیام بذاره و اطلاع رسانی کنه

سلام برای من هم محصولات فیک فرستادن منم رفتم زیر پست هاشون کلی کامنت گذاشتم ولی همه پاک شد انقدر کفر ...

عزیزم با این کار نمیتونیم پولمون رو پس بگیریم تنها راه پس گرفتن پولمون اینکه ازشون شکایت کنیم الان هم من با کلی از شاکی هاشون در ارتباط هستم و خیلی هاشون رو محاب کردم که شکایت کنن پس لطفا هر طور شده شکایتتون رو ثبت کنید و دقیق توی ‌پروندتون همه موارد رو ذکر کنید وقتی تعداد شاکی ها انقدر بالا هست پلیس خیلی سریع پیگیری میکنه ضمن اینکه اینا دارن چیزی میفروشن که مستقیما با سلامتی مشتری در ارتباطه پس مطمئن باشید با شکایت درست میتونیم قضیه رو حل کنیم لطفا فقط برید شکایت کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام 

من ده میلیون خرید کردماستفاده کردم هیچ تغییری نکردم بردم پیش دکتر پوست گفت کلا فیکه 

تورو خدا گول گالری والا رو نخورین

اون نمیدونه من ده میلیون رو با چه سختی جمع کردم بهشم پیام دادم پاک کرد و بلاگم کرد

سلام دوست عزیز من از گالری والا سفارش دادم افتضاح بود اصلا خرید نکنید اگه بخواید عکس محصولاتم براتون ارسال میکنم همه فیک..تازه کم کم دوهفته طول میکشه ب دستتون برسه.من علاوه بر محصولات پوستی دوتا رژم سفارش دادم بدون اینکه بگن موجود نیست یه رژ شکسته فرستادن یدونه م تو فاکتور زدن بعدا ارسال میشه و پولو از من گفتن..واقعاااا پولی ک در میارن حرومه

ای بابا چه بداز کجا فهمیدید فیکه؟من آبرسان سراوی و ضدآفتاب اون خریدم روشون زده Made in France و مشکل ...

هر محصولی از هرجا میخرید با سایت اصلی تولید کننده و اینستا ببینید و بافت و فرم محصول و تمام نشونه هارو بررسی کنید متوجه میشید فیکه

سلام برای من هم محصولات فیک فرستادن منم رفتم زیر پست هاشون کلی کامنت گذاشتم ولی همه پاک شد انقدر کفر ...

من محصولاتشون دیدم براشون جنس اصل ارسال نشده هر کسی توان تشخیصی‌ و اصل و نداره من خودم اگر از قبل اصلش و نداشتم و با بافت محصول آشنا نبودم نمیفهمیدم فیکه

گالری والا اجناسش فیک هست. نخرید. کلاه*بردار هستن. گول فالوورهاش رو نخورید. همه فالورها فیک هستن. اکثر کامنت ها فیک هست. اکثر لایک ها فیک هست. فقط شکایت کنید و دیگران رو آگاه کنید. 

2790
2778
2791
2779
2792