2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توروخدا قولنج نشکن انگشتای دست به مرور کج میشن و درد میگیره و غضروف. بین مفصلا ساییده میشه تو میمونی و انگشتای که همیشه درد داره و گردن هم که دیگه بدتر آرتروز گردن میگیری دیگه گردنت مفصل هاش خود به خود صدا میده چون غضروفا  ازبین رفته و رباطای گردنت کشیده شده  و دیگه این صدای همیشگی و دردداش وگرفتگی گردنت اینقدر اذیتت می‌کنه که با خودت میگی کاش انجام نمی‌دادم و گردنت اگه آرتروز شدید بگیره مجبوری عمل کنی و وقتی هم که عمل کنی به خاطر پیچ و پلاک هایی که توگردنت میزارن نمیتونی مثل قبل گردنتا تکون بدی مثل آدم آهنی میشی

من الان گردنم خود به خود صدا میده اینقدر اذیتم روز و شب به فکر اینم که کاش این صدای لعنتی از بین می‌رفت  البته من گردنم آسیب دیده تو‌نی نی سایت که تبادل نظر کردم فهمیدم خیلی ها مثل من گردنشون خود به خود صدا میده و گفتن به خاطر این بوده که گردنشونا قبلا قولنج میشکستن تا دیر نشده فکر این باش که چجوری این عادتا ترک کنی  

عوارض دیگه شکستن قولنج اینه که باعث سکته ی مغزی میشه و سکته مغزی هم که میدونید یا فلج می‌کنه یا در جا می‌کشه  آرتروز گردن بگیری هر روز سردرد داری همیشه سرگیجه داری و در موارد شدید هم که نخاع قطع میشه و باعث فلج  کامل بدن  میشه