2777
2789
عنوان

خونه رو برق انداختممم .

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 30 پست

از صبح پای گوشی ام یا خواب یا گوشی ناهار آماده داشتم خوردم ظرف شستم بشدت سه روز هوس سوپ جو کردم اونم درست کردم رو تختم دوباره دراز کشیدم شوهرم سوپ دوست داره اما به نظرش غذا نیست دارم فکر میکنم شام در کنار سوپ یه چیز ساده بپزم رسیدم به تخم مرغ سیب زمینی آبپز 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معمولا کسایی که بچه دارن همینن . منم همش در حال خونه تمیز کردنم پشت سرم پسرم میریزه

از زانو و کمر افتادم دیگه مخصوصا یه دختر ۹ ماهه هم دارم دیگه واقعا نابودم دلم میخواد حداقل هفته ایی سه بار کنم اومدن نیروی کمکی رو ولی واقعا دیگه اونجوری هزینه اش زیاد میشه 

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

لش کردم رو مبل

میخوام برای شام ماکارانی بپزم ولی هنوز زوده ما شام دیر میخوریم

من هفته ای یبار اساسی خونه رو تمیز میکنم وهمیشه همه میگن خونم تمیزه البته اینکه تازه ۶ ماهه خونه خودمم و بچه هم ندارم بی تاثیر نیست😂

وای خوش بحالت ...دلم حال الان تورومیخواد ....دوقلوباردارمو استراحت مطلق فقط درازکشم ...خونم افتضاح ...اشپزخونه شلوغ ...همه جالباس ...رومیزا خاک 🤕 

قبل بارداری یه پرز نمیتونستی جایی پیداکنی انقدددب تمیزی معروف بودم ...حالم بده از این وضعیت ....چاره ای جز تحمل ندارم 😞

تاخدا هست پادشاهی کن 😊❤️ 
والاااا الانم اخم کرده منتظر من برم ظرف ها رو بشورم منم نشستم تو گوشی 😁😁😁😁

بلندبشی بشوری کشتمت

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

با پسرم داریم نون میپزیم 

منتظر نشستم خمیرش پف کنه بذارم تو فر 

فعلا دارم دختر کفشدوزکی میبینم 🙃

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
با پسرم داریم نون میپزیم  منتظر نشستم خمیرش پف کنه بذارم تو فر  فعلا دارم دختر کفشدوزکی ...

ما که دیدن موش و گربه و فیلم دختر کفشدورکی رو تو خونه تحریم کردیم و اجازه دیدن نداریم ( من اجازه نمی دم ) 

موش و گربه ای که از شبکه جم پخش،میشه .

ما که دیدن موش و گربه و فیلم دختر کفشدورکی رو تو خونه تحریم کردیم و اجازه دیدن نداریم ( من اجازه نمی ...

خودم میبینم 😅

پسرم علاقه ای نداره 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
خودت ببین اسکالی نداره  ولی واقعا برای بچه ها مناسب نیست .‌

چشم خانم معلم 😍😍