سرمه13400 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/19 تعداد پست: 916 عنوان جایی کار میکنم 80 بازدید | 7 پست صاحب کارش به اسم کوچیک صدام میکنه و استیکر قلب میفرسته برام ادمین اینستاگرام هستم تو هفته چند بار باید حضوری برم محل کارش تازه یه ماهه شروع کردم کارو زن و بچه هم داره دارم میترسم وابسته بشم چون شخصیت کاریزماتیک دارهکمک کنید بهم خواهرا ممنون میشم برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین🌹 1403/02/29 | 18:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دنیا123 عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 223 شخصیت کاریزماتیک دقیقا چجورهنگو برو گوگل سرچ کن که حس ندارم فقط اونایی که امضانوشتن درخواست دوستی قبول نمیکنم👊😒خودشیفته جان اینجاکسی برای دوستی باهات پرپر نمیزنه بخدا🙃
sanaz_kanom عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 6146 کدوم شهری؟من رشت ک بودم همچین صابکاری داشتم زنو بچه داشت خیلی راحت باهاش حرف میزدم عاشقشم نشدم.نکنه توام رشت هستی😁 از کسی که بهت امید میده محافظت کن🌱❤️
سرمه13400 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/19 تعداد پست: 916 کدوم شهری؟من رشت ک بودم همچین صابکاری داشتم زنو بچه داشت خیلی راحت باهاش حرف میزدم عاشقشم نشدم. نکن ... نه رشت نیستم من چیکار کنم شخصیتم وابسته طوره حالم داره از خودم بهم میخوره ممنون میشم برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین🌹
sanaz_kanom عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 6146 نه رشت نیستم من چیکار کنم شخصیتم وابسته طوره حالم داره از خودم بهم میخوره ضربه میخوری،متاهله.اگه نمیتونی جلوش خودتو حفظ کنی پس دیگه کار نکن باهاش منم داشتم خر میشدم اوایل ازش خوشم میومد ولی کنترلش کردم از کسی که بهت امید میده محافظت کن🌱❤️
سرمه13400 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/19 تعداد پست: 916 ضربه میخوری،متاهله.اگه نمیتونی جلوش خودتو حفظ کنی پس دیگه کار نکن باهاش منم داشتم خر میشدم اوایل ازش ... تو اومدی بیرون ؟ منم فکر کنم باید بیام بیرون، ولی کارش خیلی حیفه می دونی از اون خوش تیپاست که تو سلیقه منه همش طوری رفتار میکنه که عاشقم شده ممنون میشم برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین🌹
sanaz_kanom عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 6146 تو اومدی بیرون ؟ منم فکر کنم باید بیام بیرون، ولی کارش خیلی حیفه می دونی از اون خوش تیپاست که ... اره اومدم بیرون.فقط چون زن داشت ازش دور کردم خودمو.لعنتی جذب میکرد همه رو بخودش از کسی که بهت امید میده محافظت کن🌱❤️
7iizaarii7 عضویت: 1403/01/28 تعداد پست: 939 معلومه داری وابسته میشی هر کسی خودشو بهتر میشناسه به نظر خودت ببین باید بری یا نه احساساتمو نمیتونم پنهان کنم واسه همین بهم میگن بی سیاست ولی من خودمم بدون ادا بدون تظاهر بدون دورویی