2777
2789
عنوان

جایی کار میکنم

80 بازدید | 7 پست

صاحب کارش به اسم کوچیک صدام می‌کنه و استیکر قلب می‌فرسته برام ادمین اینستاگرام هستم تو هفته چند بار باید حضوری برم محل کارش 

تازه یه ماهه شروع کردم کارو 

زن و بچه هم داره دارم میترسم وابسته بشم چون شخصیت کاریزماتیک داره‌کمک کنید بهم خواهرا

ممنون میشم برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین🌹

شخصیت کاریزماتیک دقیقا چجوره

نگو برو گوگل سرچ کن که حس ندارم

فقط اونایی که امضانوشتن درخواست دوستی قبول نمیکنم👊😒خودشیفته جان اینجاکسی برای دوستی باهات پرپر نمیزنه بخدا🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدوم شهری؟من رشت ک بودم همچین صابکاری داشتم زنو بچه داشت خیلی راحت باهاش حرف میزدم عاشقشم نشدم. نکن ...

نه رشت نیستم من چیکار کنم شخصیتم وابسته طوره حالم داره از خودم بهم میخوره 

نه رشت نیستم من چیکار کنم شخصیتم وابسته طوره حالم داره از خودم بهم میخوره 

ضربه میخوری،متاهله.اگه نمیتونی جلوش خودتو حفظ کنی پس دیگه کار نکن باهاش منم داشتم خر میشدم اوایل ازش خوشم میومد ولی کنترلش کردم

از کسی که بهت امید میده محافظت کن🌱❤️

ضربه میخوری،متاهله.اگه نمیتونی جلوش خودتو حفظ کنی پس دیگه کار نکن باهاش منم داشتم خر میشدم اوایل ازش ...

تو اومدی بیرون ؟ 

منم فکر کنم باید بیام بیرون، ولی کارش خیلی حیفه می دونی از اون خوش تیپاست که تو سلیقه منه همش طوری رفتار می‌کنه که عاشقم شده 

تو اومدی بیرون ؟  منم فکر کنم باید بیام بیرون، ولی کارش خیلی حیفه می دونی از اون خوش تیپاست که ...

اره اومدم بیرون‌.فقط چون زن داشت ازش دور کردم خودمو.لعنتی جذب میکرد همه رو بخودش

از کسی که بهت امید میده محافظت کن🌱❤️

معلومه داری وابسته میشی هر کسی خودشو بهتر میشناسه به نظر خودت ببین باید بری یا نه 

احساساتمو نمیتونم پنهان کنم واسه همین بهم میگن بی سیاست ولی من خودمم بدون ادا بدون تظاهر بدون دورویی