بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂هیچ عقیدهای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
از یه طرفی یه اعتقادی دارم اینه که کسایی که باعث ازار بقیه میشن حتی متجاوز ، یه چیزی باعث شده که اون کارو بکنه که همه ش برمیگرده به تربیت و پرورش و شرایطی که توش بزرگ شده و باعث شده یسری ادما روانشون سالم نباشه و به هر طریقی باعث ازار بقیه بشن و ناراحت شدن ازشون مثل این میمونه از یه بیمار بپرسیم چرا بیماری یا توقع داشته باشیم مثل ادمای سالم رفتار کنه ، اما از طرفی یکی از همین ادمایی که تحت تربیت اشتباه روانش مشکل داشت ، بهم یه ضربه ای زده که تا اخر عمر اثارش زیر گلومه ، نمیدونم ببخشم یا نه ، تهش به این میرسم که دنیا جای خوبی نیست که ادما بخاطر تربیت اشتباه انقد میتونن یکی دیگرو داغون کنن ،با اینکه باید مسئولیت درست کردن ضربه های اون ادم و خودم فقط از پسش برمیام و حل کنم ، اما بخاطر این اعتقادی ک دارم نمیتونم زیاد ازش ناراحت باشم ، میگم خب بالاخره تربیتش باعث شده اینجوری باشه ، اما عقلش درست کار میکرده اون موقعی ک بهم اسیب زده یعنی اینجوری نبود ک ناخوداگاه باشه ، نمیدونم راستش ببخشم یا نه ، اما ضربه ای ک زده خیلی کاری بود و تا اخر عمرم باید باهاش زندگی کنم
آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد