2777
2789
عنوان

نی نی من اومد😀😀😀😀

3126 بازدید | 73 پست

خدا رو شکر شنبه صبح توی 37 هفته و 4 روز طبیعی زایمان کردم و پسر ماهم اومد بغلم

خدارو صدها هزار بار شکر میکنم

ان شاالله همه باردارا بارشونو به سلامتی زمین بزارن و همه منتطرا با دستای مهربون خانوم فاطمه زهرا طعم شیرین مادرشدن رو بچشن

من 28 ماه انتظار کشیدم و به همه منتظرا این نوید رو میدم یه روز میرسه و اون روز شما بیشتر از هرکسی قدر نعمت توی بغلتون رو میدونین و میشین بهترین مادر دنیا

برام دعا کنین که بتونم مادر خوبی باشم

خاله ها،واسه یاسینم،قلبم،دعا کنین

دعا کنین خوشبخت و سالم و عاقبت به خیر باشه

پیج فروش لباس دارم برای بانوان. http://Www.instagram.com/chico_shop2020

عه تفلدش مبارک 😀😀

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای جونم مینا زاییدی😂

مبارکه عزیزم قدمش پر از خیر و برکت برای شما و خودش باشه😍

یاسین ❤❤❤❤❤❤

دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍

اي جانم مباركه عزيز دلم 💕💕❤️😘❤️❤️💕😍😍

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

چ زود ب دنیا اومد.

کیسه آبت پاره شد؟؟

راستی در اولین فرصت خاطره زایمانتم بگو.😍😍

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

وای خدا خیلی خوشحال شدم مبارکه عزیزم خدا نی نیت رو واست نگه داره😙😙😙

وزنش چقدر بود تو 37 هفته ؟ 

دلتنگ که میشوی دیگر انتظار معنا ندارد . یک نگاه کمی نامهربان ، یک واژه ی کمی دور از انتظار ، یک لحظه فاصله ، میشکند بغضت را ...