2777
2789
عنوان

تازه عروسم 😍

1118 بازدید | 39 پست

دو هفته هست رفتم سر خونه زندگی خودم 

ی چیزی پیش آمده تو دلم مونده ممنون  میشم بگید اگر جای من بودید چکار می‌کردید

دو هفته پیش ک عروسیم بود برای ی سری چیزا 200 میلیون چک کشیده بودیم که با کادو های عروسی پر کنیم چک ها رو همون شب مادر من همه کادو ها رو داد و مادر همسرم پول ها رو آورد ولی ن همش رو اینم بگم همه کارت کشیدن بودن و به اندازه بیست میلیون پول بوده پول ها رو شمردیم تمام شد و از ورقه ای که کادو های مادر شوهرم نوشته شده بود عکس گرفتم تا عکس گرفتم عصبانی شد گفت چرا عکس میگیری و فلان منم هیچی نگفتم دو روز بعد نشینم حساب کردم از رو کاغذ کادو ها رو متوجه شدیم 15 میلیون کمه و فهمیدیم مادر شوهرم برداشته با اینکه میدونست ما چک داریم و چقدر تو قرض هستیم بازم برداشته بود اینم بگم جشن عقدم هم این کار رو کرد و ایشون خیلی آدم بدجنس و دل سنگی هست .واقعا اسمش رو نمیشه مادر گذاشت.البتع پول ها رو چون مدرک داشتیم پس گرفتیم ولی دیگه مثل قبل بهش اعتماد ندارم و ازش خوشم نمیاد 

قرارع آخر هفته بیان خونمون اصلا دوست ندارم بیان ازشون خوشم نمیاد و اینم بگم خانواده من متوجه شدن ک تینا همچین پولی بوده وبرداشتن

جای من بودید با این مادر شوهر چکار می‌کردید ؟

متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم

بیخیال شو

و دیگه تموم شد

و بهش فکر نک ن

مادر همسرته و برای دوزار زندگیتو تلخ نکن 

حالا خوبه پس گرفتی شما 

جلوی من با پول کادوها رفت یه گوشواره خرید یه متر 

و من طلاهامو برای پول  مراسم و..فروختم 

چون مادر همسرته نمی تونی قطع ارتباط کنی برای همیشه اما محدود کن وصمیمی نشو

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌

بیخیال الکی خودت و اذیت نکن، شما که پولارم گرفتین دیگه کشش ندین

شما قراره به عمر با خانواده شوهرت رفت و امد کنی، قراره بچه دار بشی بچت میره پیششون میاد، با زرنگی برخورد کن الکی خودت و ادم بده نکن 

احترام بزار ولی زیاد رو بهشون نده

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

عزیزم خانواده ی همسر جز جدایی ت

ناپذیر زندگیتونه ناسازگاری با خانواده ی همَسر یعنی شروع تنش با شوهر 

چون هیچ مردی نمیتونه بی حرمتی به خونوادشون تحمل کنه حتی اگه حق با عروس باشه معمولی باش انگاری هیچ اتفاقی نیفتاده