2777
2789

ازرودشمني اينكاراكردن؟چطوري به قاتل مضنون شدن كسي ميدونه؟

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مایده دختر ساکن انزلی زهره و مهسا و نرگس و... وحشتناک و دردناک هست ولی این  جور که خبری برسه خیلی بهتره تا اینکه مامان دختر هر روز  برای دخترش هم بشقاب غذا بزاره کنار تا شاید دخترش برگرده بلاتکلیفی خیلی سخته همسایه ما مادر نرگس دیوانه شد دخترش هم پیدا نشد اینکه گمشده ت همیشه گمشده باشه داغونت میکنه 

روح آتنا ی عزیز شاد جایگاه ش بهشت برین 

خدا به عزیزانش صبر بده:((

دنیا وفا ندارد ای نور هر دو دیده...

وای خدا من اصلا باورم نمیشد خبر گم شدنش راس باشه تا اینکه فهمیدم فامیل یکی از دوستامونه.

خدا به دادشون برسه خدا لعنت کنه قاتلشو

یک نقطه بیش فرق رحیم و رجیم نیست از نقطه ای بترس که شیطانی ات کند.

الهههههی....

الان هیچ جاامنیت نیست.برای خودمونم این احتمال وجودداره یه ادم پستی این بلاروسرمون بیاره.خیلی مواظب خودتون باشین....چن وقت پیش توی اب تجن جسد بدون لباس یه زنه روپیدا کردن

و خداوند بهترینها را با "ب"شروع کرد بهترین کلمه بسم الله بهترین نمره بیست بهترین مکان بهشت بهترین فصل بهار بهترین حس بینایی و بهترین هدیه 💋

فيلم دوربيناي مدار بسته رو چك كردن

دو نفر بودن كه يه نفرشون بازداشت ميشه بعد از پنج روز

ولي بچه رو روز اول كشتن

هنوز از جزييات نگفتن ولي احتمال تجاوز قويه

فيلم دوربيناي مدار بسته رو چك كردن دو نفر بودن كه يه نفرشون بازداشت ميشه بعد از پنج روز ولي بچه رو ...

چند جا خوندم پیرمرده خودش کشته وقتی لو رفته البته اصلا حضور این پیرمرد موثق نیست 

شهر کوچکی هست اونجا همه هم میشناسن...

دنیا وفا ندارد ای نور هر دو دیده...

خانوما مراقب خودتون و بچه هاتون باشین بچه هارو تنها نذارین خودتونم سوار هر ماشین نشین همین چند وقت پیش یه چند نفر و تو مشهد دستگیر کردن به عنوان تاکسی خانوما رو سوار میکردن میبردن بیرون شهر با تهدید و.... هزار بلا به سرشون میاوردن مجبور به کارای خیلی بد میکردن بعدم رهاشون میکردن  من که خودم اصلا سوار تاکسی و ماشین نمیشم تنها

هوررررررررآآآآآآآ بلاخره بعد ۵ سال تونستم خودمو لاغر کنم   🥴😂شدم ۶۵ کیلو باورم نمیشه فقط اراده کردم  با کمک رژیم کالری شمارو رقص 🥳  و نهضت همچنان ادامه داره بریم واسه هدف نهایی ۶۰ کیلو💪🏻💪🏻💪🏻