2777
2789
عزیزم این بچه لباساش پوشیده بود آدم مریض اگه کسی با چادرم باشه بهش نظر داره خیالت راحت

عزیزم متوجه نشدید منظورم اینکه وقتی میبینن اون بچه ها رو با اون وضعیت بخاطر کثیف بازی خودشون هر بچه ببینن میخوان...فیلم هیس دخترها فریاد نمی کشند هم همین افراد نشون میده افراد پدوفیلیا که جذب بچه ها میشن کلا با دیدن بچه ها تحریک میشن مامان های اینستا با اون وضع پوشش بیشتر تحریک شون میکنن 

دنیا وفا ندارد ای نور هر دو دیده...

اه اه خدا لعنتش کنه.خدا لعنت کنه دستگاه قضایی رو که یک مجرم جانی رو بواسطه کمبود شواهد رها کردن تا امروز شاهد قربانی های بیشتری باشیم.چه امروز از خودشون تعریف هم میکنن یک خط درمیون نوشتند با کوشش و هوش کارمندان قضایی..بخوره تو سرتون اون هوشتون

❤«بعضی ها هرجا ک میرند موجب شادی میشند/دیگران هروقت ک برند!/❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منظور دوستمون این بوده که وقتی بچرو با ارایش میفرستن جایی تنها اونم توی منطقه محروم نباید منتظر حواد ...

خانم يا آقاي محترم

به جاي محدود كردن دختر بچه ها

بهتره صورت مساله رو حل كنند

و مردان بيماري كه به خاطر محدوديت ها به دختر بچه ها و حتا پسر بچه ها گير ميدن و اسيب مي رسونند رو درمان كنند

جلوي بيشتر شدن اين ادمها رو بگيرند

اين اتفاق ها دوره از حامعه ي ايده آلي كه بعضي ها ازش دم مي زنند!!!!

خانم يا آقاي محترم به جاي محدود كردن دختر بچه ها بهتره صورت مساله رو حل كنند و مردان بيماري كه به ...

چرا میزنی؟ من خانومم.اگه از پروفایلم میگی اقام شما هم اقایین..برو راه بیفت تو خیابون این اختلالات مردمو درمان کن.بنده خدا خودت ارمانگرایی.زن مرده بدبختم نمدونسته شوهرش قاتله سریالیه.کجایی عموووو.نود درصد مردم اختلال شخصیتی دارن.همه هم فکر میکنند سالمن شما برو مردمی که فکر میکنن سالمن و روانپزشکا خودشون دیوونندرو تک تک بهبود بده.صورت مسعله هم همین حکومته که یک مشت مردم بیمار و افسردرو کرور کرور تحویل جامعه میده.خیلی ارمانگرایی.اون مدینه فاضله ی ک شما ازش دم میزنی رویایی بیش نیست.پس بیا خودت مراقب بچت باش لازم نکرده مردای بیمارو پیدا کنی و درمان.اینجا ایرانه.بیدار شو عزیزم

خانم يا آقاي محترم به جاي محدود كردن دختر بچه ها بهتره صورت مساله رو حل كنند و مردان بيماري كه به ...

محدود کردنه بچه ها ؟؟؟ اقای محترم

شما میفهمی بچه رو ارایش کردن خودش یک نوع اختلاله؟:؟

میدونی برای اینده ی بچه چه ضرری داره ؟؟

من مومن نیستم .فکر نکن از بعد مذهب میگم.برای سلامت روان بچه هم که شده نباید تبدیل به یک عروسک سکسی بندازینش کوچه خیابون.بیدارشید لطفن.اینجا کم از افغانستان و عراق نیست.ضمنا المان و امریکا هم نیست

محدود کردنه بچه ها ؟؟؟ اقای محترم شما میفهمی بچه رو ارایش کردن خودش یک نوع اختلاله؟:؟ میدونی برای ...

اون بچه ارايش نداشته

شما هم بهتره دست از سر اين مردم بردارين

واسه خودت نسخه بپيچ

ما احتياجي به افاضات شما نداريم

خودمون مراقب بچه هامون هستيم

تو اينكه مومن هم نيستي شكي نيست

ولي يك افراطي !

و

معلوم نيست با خودت چند چندي؟

خجالت هم خوب چيزيه

بكار بردن واژه عروسك سكسي براي بچه هاي پاك خودِ مفهوم انحرافه!

اون بچه ارايش نداشته شما هم بهتره دست از سر اين مردم بردارين واسه خودت نسخه بپيچ ما احتياجي به اف ...

من کاری به اتنا ندارم.در کل گفتم.شما خجالت بکش.کسی که قصد و غرض نداشته باشه بخوبی منظورمو میفهمه.خودت خجالت بکش فهمیدی.شعورتو به نمایش نگذار ابله