2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند خریدی عزیزم؟و اینکه زود خراب میشن چجوری نگهداری میکنی

دونه ای ۶۰ اخه تنها گلی که گل هاش بریزن باز گل میده سریع کود گل دهی دارم بهشون میدم هروقت گل ندارن میدم .آب میدم هرصبح همین کار خاصی نمیکنم 

.😘😘من عاشق گل وگیاه ام اگه خدا خواست خونه دار شدم میخوام یه گل خونه خوشگل برای خودم درست کنم

ایشالله بخری مستاجری خییلی عذابه منم مستاجرم دلشوره اینکه باز اسباب کشی کنم امونمو بریده صاحبخونه های بی رحمم ک اصلا دلشون نمیسوزه هی بیشتر میکنن کرایرو😪

زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ....
ایشالله بخری مستاجری خییلی عذابه منم مستاجرم دلشوره اینکه باز اسباب کشی کنم امونمو بریده صاحبخونه ها ...

چند ساله ازدواج کردی بچه هم داری؟؟؟من چون خونه ندارم میترسم بچه داریم از طرفی هم معلوم نیت کی خونه دار شیم 

چند ساله ازدواج کردی بچه هم داری؟؟؟من چون خونه ندارم میترسم بچه داریم از طرفی هم معلوم نیت کی خونه د ...

من ۱۱ ساله داره نیشه ۱۲ سال یدونه پسر دارم متولد ۷۷ ام همون  یگ کاری کردن ملت نمیتونن تصمیم بگیرن

من ۱۱ ساله داره نیشه ۱۲ سال یدونه پسر دارم متولد ۷۷ ام همون  یگ کاری کردن ملت نمیتونن تصمیم بگی ...

من ۴ ساله ازدواج کردم . ۲۹ سالمه  اصلا با این حقوق ها نمیشه خونه خرید باید ارثی چیزی برسه الانم هرکی خونه داره ننه باباش بهش دادن

من ۴ ساله ازدواج کردم . ۲۹ سالمه  اصلا با این حقوق ها نمیشه خونه خرید باید ارثی چیزی برسه الانم ...

کلا زندگی خییلی سخت شده ادم بیزارشده از جوونیش گرونی واقعا کمرشکنه