2777
2789
عنوان

مادرشوهرم.🐷🐊🦎🐍

517 بازدید | 27 پست

باهاش حرف میزنی سکوت میکنه لال مونی میگیره.

مثلا صمیمیت نداره یذره محبت بلد نیست کوچکترین کاری انجام نمیده...

سر سفره بهمن تعارف نمیکنه که بیا صد بار اسم بچه هاشو میگه یکبار از بابت احترام و اینکه مهمونم خونشون تعارف نمیکنه...

دیروزم همین غلط رو کرد...

ولی با دامادش اینجوری نیست.

به شوهرم گفتم بی احترامی ببینم بی احترامش نمیکنم ولی دوری میکنم ازش.

حالا خود دانی.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم توقعت رو از آدما کامل قطع کن تا درآرامش زندگی کنی

موسی خطاب به پروردگار در طور سینا میگوید : ارنی ( خود را به من نشان بده ) ، پروردگار میفرماید : لن ترانی ( هر گز مرا نخواهی دید ) / سعدی : چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیرزد این تمنا به جواب {لن ترانی} / حافظ : چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر ، تو صدای دوست بشنو نه جواب {لن ترانی} / مولانا : ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد ، تو که با منی همیشه 🕊️ چه {تری } چه { لن ترانی}. مثل سعدی : عاقلانه / مثل حافظ : عاشقانه / مثل مولانا : عارفانه 🦋

من که این چیزا برام مهم نیس، خیلی هم خوبه که باهام صحبت نکنه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

دقیقا مث منه شرایطت.نمیدونم چ هیزم تری فروختم

والا منم جز احترام و حاج خانوم گفتن بهش کاری نکردم...سنتی هم ازدواج کردبم با پسرش دوست نبودم!!

واقعا ازش خسته ام

ک و ن ل ق ش و ن

مادرشوهر من سر سفره به همه تعارف میکنه تک تک اسم میبره جاریم و پسراش و همه... الا من. البته من نیاز به تعارف اون ندارم ولی شخصیت نداشته خودشو به نمایش میذاره خاک بر سر عقده ایش کنم

چرا بنظرت این کارو میکنه؟ منظورم رفتار شما چجوریه

من معمولی رو به خوب...نمیخوام تعریف کنم از خود ولی همه میگن تو به اینا نمیخوری چه جوری با اینا سر میکنی(منظور خوش اخلاقی و خوش برخوردیه)

من همیشه براب همه خوب میخوام.

حسود نیستم