2789
عنوان

مادرشوهرم.🐷🐊🦎🐍

518 بازدید | 27 پست

باهاش حرف میزنی سکوت میکنه لال مونی میگیره.

مثلا صمیمیت نداره یذره محبت بلد نیست کوچکترین کاری انجام نمیده...

سر سفره بهمن تعارف نمیکنه که بیا صد بار اسم بچه هاشو میگه یکبار از بابت احترام و اینکه مهمونم خونشون تعارف نمیکنه...

دیروزم همین غلط رو کرد...

ولی با دامادش اینجوری نیست.

به شوهرم گفتم بی احترامی ببینم بی احترامش نمیکنم ولی دوری میکنم ازش.

حالا خود دانی.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم توقعت رو از آدما کامل قطع کن تا درآرامش زندگی کنی

موسی خطاب به پروردگار در طور سینا میگوید : ارنی ( خود را به من نشان بده ) ، پروردگار میفرماید : لن ترانی ( هر گز مرا نخواهی دید ) / سعدی : چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیرزد این تمنا به جواب {لن ترانی} / حافظ : چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر ، تو صدای دوست بشنو نه جواب {لن ترانی} / مولانا : ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد ، تو که با منی همیشه 🕊️ چه {تری } چه { لن ترانی}. مثل سعدی : عاقلانه / مثل حافظ : عاشقانه / مثل مولانا : عارفانه 🦋

دقیقا مث منه شرایطت.نمیدونم چ هیزم تری فروختم

والا منم جز احترام و حاج خانوم گفتن بهش کاری نکردم...سنتی هم ازدواج کردبم با پسرش دوست نبودم!!

واقعا ازش خسته ام

ک و ن ل ق ش و ن

مادرشوهر من سر سفره به همه تعارف میکنه تک تک اسم میبره جاریم و پسراش و همه... الا من. البته من نیاز به تعارف اون ندارم ولی شخصیت نداشته خودشو به نمایش میذاره خاک بر سر عقده ایش کنم

چرا بنظرت این کارو میکنه؟ منظورم رفتار شما چجوریه

من معمولی رو به خوب...نمیخوام تعریف کنم از خود ولی همه میگن تو به اینا نمیخوری چه جوری با اینا سر میکنی(منظور خوش اخلاقی و خوش برخوردیه)

من همیشه براب همه خوب میخوام.

حسود نیستم