2777
2789
عنوان

کسی عاشق شده ؟؟؟؟؟؟

104 بازدید | 16 پست

سلام 

من یکی دوست دارم تازه میخاد بره سربازی 

از نظر خونه و ماشین معمولی پدرش بهش میده 

ی ساله هم باهاش دوستم

اخلاقشم خیلی خوبه 

حالا ی خاستگار برام اومده وضع خوب بهترین دانشگاه از این حرفا 

مامانم الان زنگ زده میگه کی بگم بهشون بیان برای خودش میخاد اکی کنه 

و اینکه میدونه با کسیم 

به اون بگو بیا خاستگاری

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

بله‌ من‌ یبار‌عاشق‌ شدم‌ و‌ دیگ‌ دختر  نیستم‌ چون‌ نزدیکی‌ داشتم‌  باهاش‌ و‌ رهام‌کرد‌ و  دوس‌پسرم‌ نمیدونه‌ من‌ دخترنیسنم

دختر‌ شهریور‌ ماهی ❤متولد ۱۳۷۷‌ ❤کارشناسی‌ معماری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای نکن توروخدا این می‌خواد بره سربازی الان داغون می‌شه بیچاره

اگه واقعاً دوسش داری باید همه شرایطشو قبول کنی و پاش بمونی

ولی اگه می‌خوای ازدواج کنی همین الان بهم بزن

اون چه گناهی کرده آخه

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

مبگه این دوماه آموزشی تموم شه  میام  مامانم میگه اصلا ب سرباز دختر نمیدم

ببین کدوم از لحاظ اخلاق بهتره 

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

بله‌ من‌ یبار‌عاشق‌ شدم‌ و‌ دیگ‌ دختر  نیستم‌ چون‌ نزدیکی‌ داشتم‌  باهاش‌ و‌ رهام‌کرد‌ و&n ...

چند سالته؟؟

وای نکن توروخدا این می‌خواد بره سربازی الان داغون می‌شه بیچاره اگه واقعاً دوسش داری باید همه شرایطش ...

من اصلا مشکلم سربازیش نیس 

فوقش ۴سال دیگه میریم سر زندگیم پا ب پای هم کار میکنیم 

مشکلم اینه دارن زور میگن

۲۵  اره

ناراحت نیستی؟؟ 

خانوادت نمیدونن؟؟