2777
2789

برنج جداگونه بپز بعد داخل ماهی تابه ،یک پیاز سرخ کن ،بعد گوشت اضاف کن بعدش عدس ،خیس شده هم بهش اضافه کن ،ادویه بزن 

برنج ابکش کردی ،با موادت قاطی کن بزار دم بکشه 

کشمش هم سرخ کن بزار روش

😐🤷🏻‍♀️

عدس رو با در باز بذار بپزه درشو بذاری پوستهاش جدا میشن 

پیاز رو نگینی خورد کن تف بده بعد گوشت رو اضافه کن خوب که سرخ شدن زردچوبه نمک فلفل سیاه فلفل قرمز دارچین و کاری هم اضافه کن و درنهایت کشمش رو اضافه کن 

برنج هم من کته میذارم عدس رو میریزم داخلش گاهی چیزی جز نمک و روغن نمیزنم گاهی زردچوبه و دارچین هم میریزم تو آب برنج میذارم دم بکشه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من عدس رو از قبل میذارم بپزه، بعد یه پیاز خرد میکنم و گوشت چرخ‌کرده و عدس و درآخر ادویه رو اضافه میکنم. لابه لای برنج میریزم و در نهایت زعفرون دم کرده میریزم روی برنج عااالی میشه. فقط حواست باشه برنج رو یکم زنده تر بردار خمیر نشه

هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

من عدس رو جدا میپزم  و قبل از اینکه برنج رو بریزم تو آبکش عدس پخته رو که آبشو از قبل گرفتم به برنج اضافه میکنم

وآبکش میکنم

موقع دم کردن کمی ادویه پلویی(مخلوط زردچوبه و زیره سبز) لابه لای برنج میریزم و برنج رو دم میکنم

پیاز رو خیلی ریز خرد میکنم با کمی نمک و روغن کم سرخش میکنم

گوشت و زردچوبه رو بهش اضافه میکنم،کمی که تفت خورد نصف قاشق غذاخوری بهش رب اضافه میکنم

توی ظرف دیگه کشمش خیس خورده رو با کره تفت میدم و با برنج و کمی زعفرون مخلوط میکنم 

برنج رو که کشیدم توی دیس کشمش آماده شده رو میریزم روی برنج و گوشت رو هم توی ظرف جدا سرو میکنم

فوق العاده خوشمزه میشه 

امتحان کن🌸

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
من عدس رو جدا میپزم  و قبل از اینکه برنج رو بریزم تو آبکش عدس پخته رو که آبشو از قبل گرفتم به ب ...

یعنی چی عزیزم؟ متوجه نشدم

گوشت و عدس رو با برنج مخلوط کنم بزارم دم یا اینکه برنج رو جدا بزارم بعد وقتی پخت گوشت و عدس و کشمش رو بریزم روش؟

یعنی چی عزیزم؟ متوجه نشدم گوشت و عدس رو با برنج مخلوط کنم بزارم دم یا اینکه برنج رو جدا بزارم بعد و ...

نه من عدس پلو رو جدا میپزم 

گوشت رو هم جدا

برنج رو که کشیدم توی دیس ، برنجی رو که با زعفرون و کره و کشمش مخلوط کرده بودم رو میریزم روی برنج توی دیس

گوشت رو توی یه ظرف دیگه میارم سر سفره

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....