2821
2789
عنوان

سرطان سینه

179 بازدید | 13 پست

دوستان مادرم سرطان سینه داشت و شکر خدا شیمی درمانی و پرتو درمانی رو پشت سر گذاشته و الان چند ماهیه که فقط ماهی یبار آمپول میزنه ،فقط یه مشکلی که داره اینه که هر از چند گاهی بدنش بیحال میشه اصلا حال نداره ،درد نداره فقط میگه بیحالم کم حوصله میشه مخصوصا وقتایی که یکم میره بیرون اونطوری میشه به دکترشم گفتیم میگه خوب میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب ایشون عمل کردن این همه دارودرمانی کردن ممکنه بدنشون صعف کنه عادیه 

آره میدونم بدنش ضعیف شده اما تا چند ماه پیش اینطوری نبود ،زمستون با خواهرم رفتن مشهد اونجا کلی میگشت حالش خوب بود ولی الان یکی دو ماهه که اینطوری شده من تقریبا دوساعت باهاشون فاصله دارم پریروز اومدن خونه من حالا از وقتی که اومده حالش بده افتاده ،الان شوهرم بزووور بردش دکتر

انشاءالله خدا سلامتی کامل بده بهشون ببخشید علائمش چیه؟ چجوری فهمیدین این بیماری رو دارن؟

داخل سینش یه توده بود اوایل که کوچیک بوده مامانم اهمیت نداده بعدش دیده داره بزرگتر میشه و درد داره به ما گفت بردیمش پیش یه دکتر احمق گفت کیسته بیارید عملش کنم و درش بیارم خلاصه بردیمش عمل دکتر هنگام عمل شک کرده بود و نمونه برداشته بود فرستادن آزمایش بعد 20 روز جوابش اومد و فهمیدیم سرطانه

مادر منم کل سینه برداشته شد وحتی زیر بغلش هم رفته بود هرشش ماه میره چکاب همیشه بی حال کارهای روزمرشو ب زور انجام میده و به خاطر لنفای زیر بغلش دستش کامل ورم میکنه ودرد

مادر شما ففط توسینه بود

مادر منم کل سینه برداشته شد وحتی زیر بغلش هم رفته بود هرشش ماه میره چکاب همیشه بی حال کارهای روزمرشو ...

خدا سلامتی بده 

مادرم فقط توده رو در آوردن و لنفاویشو ،بالا گفتم یه دکتر اشتباهی کیست تشخیص داد و توده رو برداشت هنگام جراهی فهمیده بود که لنفشم درگیر شده اون برداشته بود ،بعد بردیم پیش یه دکتر دیگه که کلی به اون دکتره بد و بیراه گفت ،میگفت توده نباید به این زودی برداشته بشه باید اول مراحل شیمی درمانی طی بشه بعد جراحی بشه ،حالا حدا رو شکر مامانم بهتر شده ولی خب میگم این بیحالیاش بعضی وقتا هست خودشم کلافه میشه

مادر منم کل سینه برداشته شد وحتی زیر بغلش هم رفته بود هرشش ماه میره چکاب همیشه بی حال کارهای روزمرشو ...

بعد شیمی و پرتو ماهی یبار آمپولو داشت؟

مامنم الان چند ماهه که ماهی یبار یه آمپول داره یکیم سه ماه یباره

خدا سلامتی بده  مادرم فقط توده رو در آوردن و لنفاویشو ،بالا گفتم یه دکتر اشتباهی کیست تشخیص دا ...

ممنون عزیزم ان شالله مادر شماهم سالم باشه وتندرست.مادر من قرص لتروزول گفته باید همیشه بخوری امپول نمیزنه

ماهم چندین دکتر نشون دادیم گفتن اول باید باشیمی غده کوجیک شه بعد عمل.الان مادرتون دستشون ورم میکنه؟

من اطلاع دقیق از اینکه چقد لنفشو برداشتن و اینا نمیدونم میترسم .

خداروشکر تا حالا ک ازمایشاش خوب بوده

ممنون عزیزم ان شالله مادر شماهم سالم باشه وتندرست.مادر من قرص لتروزول گفته باید همیشه بخوری امپول نم ...

آره مادر منم قرص لتروزول و میخوره

دستش نه ورم نداره اوایل شای داشت ولی الان تقریبا یسال از عملش گذشته و خب زیاد نمیتونه ازش کار بکشه