2789
عنوان

افسردگی

63 بازدید | 5 پست

سلام از وقتی که نامزدی رو بهم زدم نزدیک ۵ ماه میگذره خیلی افسرده شدم قرص افسردگی واقعا خوب نیست می‌خوام نخورم دیگه حالم خوب نیست میخورم بدتر بی حوصله میشم حال حرف زدن ندارم گیج و سر میشم من با بابام زندگی میکنم حال روحیم خوب نی بابام ماشین نداره خیلی رو مخ هم هست تو خونم همش ینی بعضی وقتا به این فکر میکنم کاش نامزدم بود اونم بود همش بحث و دعوا داشتیم خیلی رو مخم میرف اشکم در میاوارد خدا ازش نگذره از وقتی با اون حرف زدم اعصاب روانم رو بهم ریخت حداقل حالم یکم بهتر از الان بود ولی الان چی حال و حوصله هیچی ندارم هی میگم به خودم درس بخونم برم دانشگاه تا از این حال و هوا در بیام چون کسی بفکر کسی نی اینجوری بگذره روز به روز افسرده تر میشم😔خاک تو سر نامزد سابقم دو ماه هم نشد رفت نامزدی کرد بعد من این وسط پانیک و اظطراب شدید میگیرم ترس از مردن و میگم بمیرم دیگ تموم اون اون وسط عشق حالش رو می‌کنه خدایی چقدر من بدبختم بنظر شما قرص رو ادامه بدم یا ترک بدم قرص میخورم گیج و منگ میشم بدون قرص هم وسواس بیشتر میشه نمی‌دونم😭😭

نه عزیزم قرص و یهویی نزاری کنار که بدتر میشی ادامه بده تا موقعی که دکتر میگه بعدشم خودتو سرگرم کن با درس و کار به فکر گذشته هم سعی کن نباشی می‌دونم سخته ولی شدنیه اگه خودت بخای 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه عزیزم قرص و یهویی نزاری کنار که بدتر میشی ادامه بده تا موقعی که دکتر میگه بعدشم خودتو سرگرم کن با ...

عزیزم یه سوال دکتری تخصصی طب سنتی ایران مال چیه؟؟