moping مدیر استارتر عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 501 عنوان تعبیر خواب 32 بازدید | 6 پست سلامدوستان اگه کسی که مرده رو تو خواب به صورت زنده و سالم ببینیم تعبیرش چیه؟؟اگه باهاش حرف بزنیم چی؟؟ 1403/02/29 | 11:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گل_آرا_بانو عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 10157 چیزی بهت بده شنیدم خوبه چیزی ازت بگیره یا ازت بخواد جایی بری باهاش بده کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌
moping مدیر استارتر عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 501 چیزی بهت بده شنیدم خوبه چیزی ازت بگیره یا ازت بخواد جایی بری باهاش بده نه چیزی ازم گرفت نه جایی رفتمدیدم من و داداشم هستیم داداشم داشت درباره مریضی بابام باهاش صحبت می کرد
گل_آرا_بانو عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 10157 نه چیزی ازم گرفت نه جایی رفتم دیدم من و داداشم هستیم داداشم داشت درباره مریضی بابام باهاش صح ... خدا رحتمشون کنه من خواب رفتگانم رو میبینم ، خوشحال میشم که به نوعی واسع رفع دلتنگی میان تو خوابم به تعبیرش فکر نمیکنم شما برای آرامش خودتون و متوفی خیرات بده کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌
moping مدیر استارتر عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 501 خدا رحتمشون کنه من خواب رفتگانم رو میبینم ، خوشحال میشم که به نوعی واسع رفع دلتنگی میان تو خو ... آخه اصلا رفتگان خودمون نیستخواب خدابیامرز انصاریان رو دیدم اصلا هم کلیپی ازشون ندیدم یا بهشون فکر نکردم که مثلاً بگیم تو ناخودآگاهم بودهمیترسم برای برادرم اتفاقی بیوفته
گل_آرا_بانو عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 10157 آخه اصلا رفتگان خودمون نیست خواب خدابیامرز انصاریان رو دیدم اصلا هم کلیپی ازشون ندیدم یا بهش ... انشاالله خیره صدقه بده به چیزای بد هم فکر نکن من هیچ وقت دنبال تعبیر خواب نمیرم شمام نرو اینجوری آرامشت بیشتره کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌
moping مدیر استارتر عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 501 انشاالله خیره صدقه بده به چیزای بد هم فکر نکن من هیچ وقت دنبال تعبیر خواب نمیرم ... مرسی عزیزم 🩵