2777
2789
عنوان

کهیر مزمن

| مشاهده متن کامل بحث + 2288 بازدید | 37 پست
سلام عزیزم‌ . من تقریبا ۸ ماهه درگیرم ‌و‌متوجه شدم اصلا به چیزی حساسیت ندارم‌ ‌و‌عصبی هست . ینی هر ز ...

سلام . اتفاقا دو ساله از اضطراب شدید رنج میبرم و قرص هم مصرف میکنم 😭 میشه عزیزم لطفا راهنمایی کنید رب انار رو چطور باید مصرف کنم؟ بریزم تو غذا یا خالی بخورم؟

قرص داده مصرف میکنم چند ساعت یه بار باز همونطوره 

غذاتم رعایت کن اصلا گرمی نخور.هندونه و ماست زیاد بخور.ادویه ،تخم مرغ،شیرینی.کاکائو،گردو حذف کن

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سونو هم دادم دو روز پیش نرمال بوده همه چی  خارش دارم ولی غیر قابل تحمل نیست  شما تو این ...

من یک ساله دارم و قرص هیدروکسی زین ، لوراتادین ، کتوتیفن  و چند تا دیگه که متخصص آلرژی داده بود رو همه رو امتحان کردم 

هیدروکسی زین اصلا اثر نداشت

لواراتادین در حد یک هفته ، کتوتیفن در حد دو ماه اثر داشت و دیگه اثر نکرد ، میشه گفت هروقت دلش میخواد میاد و میره تو این یک سال اما اکثر روز ها باهاش درگیرم 

یه قرصی هست به اسم فستوور (فکسوفنادین) 

این یه مقدار بهتره ، خواب آور هم نیست ، اینم یه روز اثر داره یک روز نداره 

برای من با قرص مسکن شروع شد ، به مسکن آلرژی دارم و اگر به زبونم بخوره شروع میشه 

در کل اینطوری نیست که مثلاً چند تا چیز رو نخورم و بره ، کاملاً مزمنه حالا بعضی چیزا بدترش می‌کنه مثل پفک و نوشابه اما معلوم نیست از چیه 

وطن ای مادر غم دیده ام🥀
سلام . اتفاقا دو ساله از اضطراب شدید رنج میبرم و قرص هم مصرف میکنم 😭 میشه عزیزم لطفا راهنمایی کنید ...

انشالله به ارامش برسی عزیزم 💚 من هم بشدت آدم مضطربی هستم متاسفانه ... من انقدر دنبال دلیل کهیر زدنم بودم که خسته شدم واقعا؛ چقدر هم دارو خوردم .... !!!

ولی همه مقطعی هست؛  باید استرس از خودت دور کنی .من تقریبا دو ماه خوب بودم دوباره از عید بخاطر مسأله ای خیییلی استرس داشتم . دوباره برگشتم سر خونه اول ‌😞

رب انار  من خالی میخوردم . ولی ترش هست و فشار رو پایین میاره زیاده روی نکنید .  پاییز و زمستون اب انار خیییییییبیلی میخوردم .  شب ها  یک قاشق خاکشیر داخل اب بریزین و صب میل کنید . سرکه سیب خونگی هم خیلی خوبه بعد از نهار یک قاشق سرکه داخل نصف لیوان اب حل کنید میل کنید . عرق کاسنی و شاتره هم می‌خوردم . من تقریبا دو ماه این کارا  رو‌میکردم . واقعا بهتر شدم . جوش‌های صورتم هم خیلی خیلی کم شد . چون واقعا کبد پاکسازی میشه .

انشالله به ارامش برسی عزیزم 💚 من هم بشدت آدم مضطربی هستم متاسفانه ... من انقدر دنبال دلیل کهیر زدنم ...

ممنونم عزیزم لطف کردید . حتما انجام میدم 

انشالله که بلا و بیماری از شما به دور باشه و هرچه سریعتر این مشکل برطرف بشه 🙏🏻🤍

برای  دارو‌ هم ،؛ من حتی آنلاین با دکترای الرژی دانشگاه تهران وقت گرفتم و ویزیت شدم . اما نسخه شون اصلا برام‌موثر نبود انقدر دارو‌ها خواب اور بود که کلا از زندگی افتاده بودم . دایما گیج و منگ بودم .

تنهاااااا دارویی که به ‌من اثر میکنه فکسوفنادین هست. اصلا خواب آور نیست برای من . هر روزی که کهیر بزنم... شب میخورم تا صب خوب میشم ...

اصلا وابسته شدم بهش دیگه ... همه جا باید همراهم باشه وگرنه چون کف پا و دستهای من کهیر میزنه . اصلا از درد نمیتونم هیچ‌کاری بکنم وقتی کهیر دارم .

برای  دارو‌ هم ،؛ من حتی آنلاین با دکترای الرژی دانشگاه تهران وقت گرفتم و ویزیت شدم . اما نسخه ...

برای من هم تا الان اینایی که دکتر داده تاثیر نداشت 

مگر همون طب گیاهی رو امتحان کنم بلکه برطرف شه 

همینطور که اون کاربر هم گفتن . خوراکی های صنعتی ؛ چیزهایی که نگهدارنده دارن . مخصوصا چیزهایی که رنگ  و عطر دارن . مثلا پفک . کرانچی . چیپس . غذاهای فست فود با ادویه زیاد ... بدتر میکنه کهیر رو عزیزم 

ممنونم عزیزم لطف کردید . حتما انجام میدم  انشالله که بلا و بیماری از شما به دور باشه و هرچه سر ...

انشالله عزیزم  به دعای شما 🍃

شما هم زودتر خوب بشید انشالله 🌺

هر زمان شدید بود حتماً فکسوفنادین رو امتحان کنید .  خیلی کم ضرر تر و موثر تر از انتی هیستامین و هیدروکسی زین هست .