من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª
من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª
من انقد به خوردو خوراک بچهام میرسم غذاهاشون واقعن مقوی هر چیزی بهشون نمیدم ولی مدام مر ...
هر روز صب تو زمستون و بهار هروقت که هوا سرد بود روزا دیگه که گرمه هم بخوری عالیه ،
بابونه و اویشن عناب و میتخم بجوشون با عسل و آبلیمو بخورین ، هیچوقت دیگه احساس درد هم نمیکنی چه برسه به سرماخوردگی
هر روز صب تو زمستون و بهار هروقت که هوا سرد بود روزا دیگه که گرمه هم بخوری عالیه ، بابونه و ا ...
اگه میتونی قوتو کرمانی هم سفارش بده صب تا صب یه قاشق با چایی بخورین ، خیلی مقوی هست کلا درد دست و پا و و
... از بین میبره