فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه
من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
من خیاطی تولیدی کار میکنم ۷ونیم تا ۵ اوقت ۷تومن میگیزم
اگ اون دنیایی باشه خدای باشه بش میگم ب حرمت همه دردای ک کشیدم یک دیقه سکوت بعدبش میگم همه اون روزا ک در ب در بودیم همه اون روزا ک در حقمون ظلم کردن صدات کردم جوری صدات کردم ک مطمینم بودم شنید قرار جواب بدی ولی ...کجا بودی؟؟؟؟
[QUOTE=339525129]شیرینی پزی البته روزی فقط ۱ تومن براشون شیرنی خالص میپزم [/QUOTEببین کار همینه دیگ همزمان ک کار میکنی جای دیگ سر بزن ولی حقوقش خوبه.منم بیمه نیسم ولی ۷ونیم تا ۵ عصر ۷ تومن برا سما خوبه
اگ اون دنیایی باشه خدای باشه بش میگم ب حرمت همه دردای ک کشیدم یک دیقه سکوت بعدبش میگم همه اون روزا ک در ب در بودیم همه اون روزا ک در حقمون ظلم کردن صدات کردم جوری صدات کردم ک مطمینم بودم شنید قرار جواب بدی ولی ...کجا بودی؟؟؟؟