mahdis_khanom مدیر عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 2722 عنوان چرا بیدارین؟😂😂😂 | مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 44 پست من بیدارم چون خیلی یهویی یادم افتاد من دلم املت عمو حسنی میخواد😐😂😂😂الان پختم یه لقمه خوردم دیگه نخوردم🤣 من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️🩹.... 1403/02/29 | 04:31 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
takhtehpareh عضویت: 1399/08/13 تعداد پست: 4488 ووووی خدا بهت صبر بده 💜🩷 الهی امین این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
مامی،نعنا عضویت: 1402/10/12 تعداد پست: 9434 منم بچه داری اما بچه ام نیست برادر زاده امه همش سرفه میزنه داروهاشم به موقع میدم نمیدونم چرا بهتر نم ... دستگاه بخور روشن کن سرفه هاش کم تر میشه.
neloofaraneh عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 3685 نه بابا نترس،بگیر بخواب. تنهایی یا بچه هم داری؟؟؟ عزیزم دست خودم نیست بچه دارم کوچیکه من خیلی ترسو هستم از تاریکی وحشت دارم همه لامپ های خونمون روشنه ❤️مادَر❤️๑˙❥˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا๑˙❥د
mahta۴۲۶۱ عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 41 دو سه ساعتی یکهو تکرر ادرار گرفتم نمیدونم چم شده نمیتونم بخوابم اصلا ار بس میرم دستشویی فکر کنم عفونت داری من اینجور وقتا قرص فنازومکس میخورم خوب میشم
مهدا14 عضویت: 1393/12/23 تعداد پست: 20830 فکر کنم عفونت داری من اینجور وقتا قرص فنازومکس میخورم خوب میشم علایم دیگه ای ندارمرو ساعته یکهو اینجوری شدم همه آب بدنم خالی شده دیگهناگهانی اینجوری شدم در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمیتواند از دیگری عیب جویی کند...
tamana8864 عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 12952 مادرم زندگیم رو آتیش زده . منو از شوهر و زندگیم سرد و زده کرده. خدا لعنتش کنه
mahta۴۲۶۱ عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 41 علایم دیگه ای ندارم رو ساعته یکهو اینجوری شدم همه آب بدنم خالی شده دیگه ناگهانی اینجوری شدم آهان نمیدونم عزیزم من فکر کردم ببخشید احساس میکنی دستشویی داری میری میبینی کم میاد
anisa_artin عضویت: 1396/08/26 تعداد پست: 1858 منم بچه داری اما بچه ام نیست برادر زاده امه همش سرفه میزنه داروهاشم به موقع میدم نمیدونم چرا بهتر نم ... باید برری فوق تخصص ریه کودکاننبولایزر بده من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان هی چرخ بزن در من و دل را بتکان این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان
مهدا14 عضویت: 1393/12/23 تعداد پست: 20830 آهان نمیدونم عزیزم من فکر کردم ببخشید احساس میکنی دستشویی داری میری میبینی کم میاد نه هر ده دقیقه ای میرم ببخشید یه عالمه هم میادممکنه علایم دفع سنگ کلیه باشه؟ در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمیتواند از دیگری عیب جویی کند...
فولیاااا عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 2748 مادرم زندگیم رو آتیش زده . منو از شوهر و زندگیم سرد و زده کرده. خدا لعنتش کنه نگو اینجوری.خدا رو خوش نمیاد.مادرته.
حالومان عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 3396 نه هر ده دقیقه ای میرم ببخشید یه عالمه هم میاد ممکنه علایم دفع سنگ کلیه باشه؟ دیشب اب و میوه مدر خوردی مثل هندوانه یا غذاهای سرد
مهدا14 عضویت: 1393/12/23 تعداد پست: 20830 دیشب اب و میوه مدر خوردی مثل هندوانه یا غذاهای سرد نه فقط نصف شب یه استکان آب خوردم با یه قاشق شربت لاکسی ژل واسه سوزش معده ، همیشه میخوردم ولی اینجوری نمیشدم در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمیتواند از دیگری عیب جویی کند...
به،سانه،پری عضویت: 1401/07/16 تعداد پست: 3864 لباس میدوزم @Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹