2777
2789
عنوان

بچه ها حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی بعد زایمان دومم افسردگی بعد زایمان گرفتم کلی روحیه مو جمع میکنم که از این حال و هوا دربیام خ ...

عههه خواهرشوهر فتنههه

حالا شوهرت یکم مغرور بازی درارود نخواست کم بیاره جلو خانوادش😁به دل نگیر عزیززز دلممممم،ولی باید ازت حمایت میکرد،میدونی مردا یه وقتا اندازه بچه دوساله هم عقلو کار نمیندازن، البته دواز جوناا

عههه خواهرشوهر فتنههه حالا شوهرت یکم مغرور بازی درارود نخواست کم بیاره جلو خانوادش😁به دل نگیر عزیز ...

مرسی عزیزم ازت که وقت گذاشتی و خوندی❣️

همینا قبل خواستگاری خودشونو به آب و آتیش میزدن که من قبول کنم چندساله خیلی عوض شدن

شوهرم مخصوصا بعد زایمان دومم همش بعضی وقتا میگه کیس برا من هست من پا نمیدم و فلان

یا میگم فلان عکسو ازت گرفتم قشنگ شده بزار پروفایلت

میگه برام کیس پیدا میشه

عجب  فردا بکو خب

نمیدونم چرا حس میکنم دیگه فایده نداره

بارها بهش گفتم وقتی ناراحتم میشه فقط بغلم کنی

خیلی آروم میشم

انجام نمیده

نمیدونم چرا همیشه وقتی ناراحتم تنهام میزاره

میخواد بزاره تو حال خودم باشم تا خودم حالم خوب بشه

به نظرتون بازم بهش بگم یا کلا ول کنم بیخیال شم

چندبار سختیشو تحمل کنم تا برام عادت بشه

مرسی عزیزم ازت که وقت گذاشتی و خوندی❣️ همینا قبل خواستگاری خودشونو به آب و آتیش میزدن که من قبول کن ...

فدات عزیزم، وااا این چ حرفیه کیس چیه😒خیلی زشته ک بهت اینو میگه،مث این که تو بگی من خواستگارای فلان داشتم پولدار و خوشتیپ مثلا ،شوهرت ناراحت نمیشه؟ مگه خودش بچه نمی‌خواست خب مگه نمیدونه ک بعد بچه خانم افسردگی میگیره رنگوروشو از دست میده ، اینجور چقتا ک مردا بیشتر باید هواب زن رو داشته باشن، البته منو شوهرم سر این چیزا درگیر نبودیم هیچوقت ولی همیشه دو قطب مخالفیم و ناسازگار 😁

نمیدونم چرا حس میکنم دیگه فایده نداره بارها بهش گفتم وقتی ناراحتم میشه فقط بغلم کنی خیلی آروم میشم ...

یه بار دیگه بگو

فقط بهش بگو آخرین بار میگم اگر اهمیت نداد دیگه ولش کن

نمیدونم چرا حس میکنم دیگه فایده نداره بارها بهش گفتم وقتی ناراحتم میشه فقط بغلم کنی خیلی آروم میشم ...

منکه ناراحتم شوهرم بهم سیریش میشه  و میچسبه،و من خیلی بدم میاد همیشه دوس دارم خودمو به حال خودم بزاره تا خوب شم، چون اصلا بلد نیس حالمو خوب کنه

فدات عزیزم، وااا این چ حرفیه کیس چیه😒خیلی زشته ک بهت اینو میگه،مث این که تو بگی من خواستگارای فلان ...

بخدا من شغلم عکاسیه از استادم بگیر تا بعضی برنامه ها که میرفتم خواستگار هم توشون برام پیدا میشد ولی یکبار هم نمیام به شوهرم بگم

حتی الانشم که اینارو میگه نمیگم البته الان برا این نمیگم که یهو برنگرده تو این اوضاع بگه دیگه نمیخوام بری سرکار

چون این حرف ازش بعید نیس

بخدا من شغلم عکاسیه از استادم بگیر تا بعضی برنامه ها که میرفتم خواستگار هم توشون برام پیدا میشد ولی ...

انشااله ک رابطتون خوب میشه عریزم⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩واسه درست شدن هر چیزی باید تلاش کرد ، با محبت مهربونی چرب زبونی،،من خودم بار ها تجربه کردم وقتی نسبت به چیزی بی تفاوت یا بی حس و حالم رابطمون خیلی مزخرف میشه،واسه همه چی باید جنگید⁦💪🏻⁩حتی رابطه مادرفرزندی⁦