2777
2789
عنوان

لطفا بیاید🥲

82 بازدید | 7 پست

دوستان من ۴فروردین رابطه لاپایی داشتم حس کردم منی ریخت واژنم بلافاصله اورژانسی ۱.۵ خوردم فرداشم دوتا ۰.۷۵ خوردم و اینکه ۹ اردیبهشت با گذشت ۳۶ روز از رابطه بتا دادم منفی بود این ماه دوبار خونریزی داشتم ی بار ۲ اردیبهشت ۴،۵ روزه ی بارم ۱۲ اردیبهشت ۶،۷ روزه پریودام و تخمک گذاریم بهم ریخته  ۱۶و ۱۷ اردیبهشتم ترشح تخمک گذاری داشتم امروز تخمدان سمت چپم درد میکرد و گاهی ام دل درد پریودی حس کردم سینه هامم محکم فشار میدم دردمیگیره بنظرتون بازم قراره پریود بشم؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هورمونات بهم ریخته

وای من انقد میترسم باردار باشم بیچاره میشم 😭خداکنه علایم پریودی باشه باز چون تخمدانم درد میکنه و دل درد پریودی ام حس میکنم سینه هامم محکم فشار میدم درد میگیره ولی پری نمیاد فعلا انگار سندرم پیش از قاعدگیه

کلا قرص تمام بدن و میریزه بهم و ماه ها طول مبکشه تا مثل قبل بشی

باردار باشم بدبخت میشم 😭علایم پریودی رو دارم انگار سندرم پیش از قاعدگیه ولی پری نمیاد شکمم چندین هفتس باد کرده نمیدونم بخاطر چیه سونو رفتم ضخامت رحمم فقط ۵ بود ب غیر از اون کیست ایناعم نداشتم الان دارم دیوونه میشم نمیدونم مشکل کجاس🥲😭

باردار باشم بدبخت میشم 😭علایم پریودی رو دارم انگار سندرم پیش از قاعدگیه ولی پری نمیاد شکمم چندین هف ...

سنو ازمایش رفتی خبری نبوده باردار نیستی فقط بهم ریختی داری کاچی درست کن بخور 

یه چیزی میگم اویزه گوشت کن زمین خدا بدجوری گرده 
سنو ازمایش رفتی خبری نبوده باردار نیستی فقط بهم ریختی داری کاچی درست کن بخور 

من ۲۳ اردیبهشت ینی هفته پیش بازم بیبی زدم اونم منفی بود دو روز پيشم زدم منفی بود فقط حس میکنم باز قراره پریود شم کاچی باز میکنه پریودو؟

من ۲۳ اردیبهشت ینی هفته پیش بازم بیبی زدم اونم منفی بود دو روز پيشم زدم منفی بود فقط حس میکنم باز قر ...

کاچی  کمر و محکم میکنه به پریود شدن کمک میکنه ولی هی پریود میشی بدنت ضعیف میشه کمخون میشی بیشتر به خودت برس

یه چیزی میگم اویزه گوشت کن زمین خدا بدجوری گرده