2777
2789
عنوان

آبریزش شدید بینی بعد از جراحی بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 4908 بازدید | 33 پست
برگردی عقب بازم‌ عمل می‌کنی ؟؟

والله نمیدونم جواب قطعی بدم.درد اصلا ندارم این که ی سره ابریزش دارم کلافه م کرده..و البته دوره نقاهت طولانی داره نسبتا

من واقعا دلم می‌خواد عمل کنم حتی پزشک هم انتخاب کردم ولی واقعا تحملم تو این چیزا کنه اینکه نتونم ب ...

نههههههه

ببین منم خیلیییییی میترسیدم

دکتر من تامپون همه رو ی هفته نگه میداره

من تو اتاق عمل انقد التماس کردم گف سر ۵ روزببا بکش تامپونو

ولی خودم انقد عادت کرده بودم بهش نرفتم

اصن حس خفگی شدید ندارن از دهنت راحت نفس میکشی فقط شبا آب دم دستت باشه ‌وکلا مایعات زیاد مصرف کن کدداخل دهنت خشک نشه.ی بالم لب خوبم بگیر ک لبات خشکی نزنه

من خودم فوبیا شدید خفگی دارم حتی استخرم نمی‌رم ک آب تو دماغم نره اما واقعا تامپون از چیزی ک فک میکردم تحملش خیلییی راحت تر بود تازه من سر ۸ روز کشیدمش

فقط حیدر امیرالمومنین است💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا ابلفض

حالا وقتی بیداری خوبه وقتی می‌خوابی سخت تره من تا چشامو میبستم بخوابم شدید خروپف میکردم چون فقط از دهن نفس می‌کشیدم گاهی به صدای خروپف خودم بیدار میشدم ولی کلا 3روزه اول اینطوریه بعد که تامپون رو درمیاری تا مغزت نفس میره باحاله 

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁
آقا من برام جای سواله روز اول و دوم اصلا تا زمانی که تامپون دارید و گاز استریل جلو بینی یک ذره هم ...

عمل من بدون تامپون هست گاز هم روز اول بود چون خونریزی داشتم دکتر گفت خونریزی قطع شد گاز رو بردار از روز دوم خونریزی نداشتم اما ابریزش بینی  و خروج مخاط بینی اینقدرزیاده ب خاطر اون مجبورم گاز  بزارم

نههههههه ببین منم خیلیییییی میترسیدم دکتر من تامپون همه رو ی هفته نگه میداره من تو اتاق عمل انقد ...

خب پس اگه تو ام اون فوبیا خفگی رو داشتی و این مرحله رو رد کردی

یکم امیدوار شدم

مرسی از اینکه با حوصله و دقیق تجربه ت رو توضیح دادی🥲❤️

.
حالا وقتی بیداری خوبه وقتی می‌خوابی سخت تره من تا چشامو میبستم بخوابم شدید خروپف میکردم چون فقط از د ...

خیلی دوس دارم واقعا یه حالی به صورتم بدم

غول مرحله همین تامپونه

امیدوارم بخیر بگذره

بازم مرسی از لطفت مهربون❤️

.
تا چندروز ادامه داشت ؟

تا ۸ روز بعد ک تامپون و برداشتم داشتم آبریزش و‌کماکان

اما کمتر بود نسبت ب روزای اول

سیتریزین خیلی کمترش می‌کنه 

من واقعا دلم می‌خواد عمل کنم حتی پزشک هم انتخاب کردم ولی واقعا تحملم تو این چیزا کنه اینکه نتونم ب ...

منم مث شما بودم ولی اصن اذیت نشدم خیلی راحت نفس میکشیدم با دهن😂

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

خیلی دوس دارم واقعا یه حالی به صورتم بدم غول مرحله همین تامپونه امیدوارم بخیر بگذره بازم مرسی از ...

بسلامتی عزیزم در کل عمل راحتیه

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁
خب پس اگه تو ام اون فوبیا خفگی رو داشتی و این مرحله رو رد کردی یکم امیدوار شدم مرسی از اینکه با حو ...

اره دقیقا

ن گلم اصصصلل نترس بخدا چیز ترسناکی نیس اصصصلا

من فقط از قسمت تامپون عمل وحشت داشتم

تا بهوش اومدم دیدم اصلا اذیت نیستم ب پرستاری ک بالا سرم بود گفتم همش همین بود واقعا؟ تموم شد ؟؟ گف آره😂😂 

من سابقه سزارین داشتم به قطعیت در مورد خودم میتونم بگم سزارین برام راحت تر بود دوسه روزاول خیلی دردداشتم ..اما روز چهارم کارهای روزمره مو راحت انجام میدادم دیگ..این عمل درد نداشت برای من ولی کلافه م کرده اونقدر ک باید مراعات کنم خیلی دیر میگذره روزها.تنفس هم ک همش با دهن..تبلیغ دکترم تو پیجش این بود ک از روز اول با بینی خود نفس بکشید این یکم دلگرمم میکرد ک همش چرت بود