پریوحش مدیر استارتر عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 502 عنوان چرا پریود نمیشم😭 135 بازدید | 20 پست رابطه کامل نداشتیم که احتمال بارداری باشههیچ دردی هم ندارمتایم پریودمم پونزدهم بوده😑ممکنه کیست یا عفونت باشه؟یه حسم میگه برم بی بی چک بگیرماز طرفی میترسم مثبت باشه🫠 1403/02/29 | 01:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saaaraaah عضویت: 1403/01/12 تعداد پست: 1859 اگر بخاطر بارداری نبود میتونه به خیلی دلایل دیگه باشهمثلا استرس یا غذا هایی که داری مصرف میکنی یا ورزش فعالیت شدید اگر داشتی ولی حتما بیبی چک تست کن
بابونهگل عضویت: 1401/08/06 تعداد پست: 27455 خب وقتی رایطه کامل نبوده چطوری باردار بشی.. شاید هورمونات بهم ریخته زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
خدا۲۴۳۹ عضویت: 1399/07/05 تعداد پست: 622 سلام منم ۲۰روز عقب انداختم سه بار تست زدم منفی یود نمیدونم چرا این بهار بشدت بیشتر خانمها عقب انداختن خدایاشکرت
nedajoni_75 عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 791 نیازی به رابطه کامل نیست ممکنه با ۱ اشتباه کوچیک و خیلی کم پیش بیاد به نظرم اول بی بی بزن بعدش برو دکتر بهت امپولی چیزی بده پری بشی
پریوحش مدیر استارتر عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 502 خب وقتی رایطه کامل نبوده چطوری باردار بشی.. شاید هورمونات بهم ریخته یه فرض محالهمنی لبه واژن تخلیه شدهیک درصد احتمال دادم بدشانس باشم🫠نمیدونم الان نزدیک دوازده روزه منتظرم
saaaraaah عضویت: 1403/01/12 تعداد پست: 1859 منم همینطور ولی از من بخاطر استرس بوده و بهتره الان فکرت سمت کیست و عفونت و... نره من یه مدت ۳ ماه میشد که مریض نمیشدم که رفتم دکتر و سونوگرافی و ازمایش و مشخص شد که هیچ مشکلی ندارم خداروشکر و فقط بخاطر استرس و اضطراب زیادی ام هست پس نگرانش نباش انشااله چیزی نیست ولی چک کن
پریوحش مدیر استارتر عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 502 سلام منم ۲۰روز عقب انداختم سه بار تست زدم منفی یود نمیدونم چرا این بهار بشدت بیشتر خانمها عقب انداخت ... وای دقیقاینی من بی بی بگیرم؟اخه خیلی برام مسخره هست که بخوام حتی احتمال به بارداری بدم
خدا۲۴۳۹ عضویت: 1399/07/05 تعداد پست: 622 اگر میخای استرست کم شه بگیر تث این مدت قرص کپسولی سرماخوردگی مصرف داشتی؟؟؟ خدایاشکرت
پریوحش مدیر استارتر عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 502 منم همینطور ولی از من بخاطر استرس بوده و بهتره الان فکرت سمت کیست و عفونت و... نره ... نمیدونم چرا حس میکنم عفونت دارمسونوگرافی باید برم که مطمئن باشم کیست نیست
saaaraaah عضویت: 1403/01/12 تعداد پست: 1859 اگر میخوای میتونی از صبح شروع کن به چیزای گرم مصرف کردنمثل خاکشیر نبات داغ یا عرق بابونه اینا توی پریودی تاثیر دارن
saaaraaah عضویت: 1403/01/12 تعداد پست: 1859 نمیدونم چرا حس میکنم عفونت دارم سونوگرافی باید برم که مطمئن باشم کیست نیست اخ اخ پس حتما برو انشااله که چیزی نباشه و سالم و سلامت باشی
پریوحش مدیر استارتر عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 502 اگر میخای استرست کم شه بگیر تث این مدت قرص کپسولی سرماخوردگی مصرف داشتی؟؟؟ اره عزیزمسرماخورده بودم اموکسی کلاو و قرص اسهال و…. خیلی زیاد مصرف کردمو اینکه مریضیم همزمان با پریودی بود و به شدت درد داشتم رفتم بیمارستان بستری شدم آمپولم نوشت برام دوتا که زدمینی تاثیری داشته؟؟
پریوحش مدیر استارتر عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 502 اگر میخوای میتونی از صبح شروع کن به چیزای گرم مصرف کردن مثل خاکشیر نبات داغ یا عرق بابونه&nb ... عزیزم ورزش تاثیر داره؟چایی زنجبیل خوردم تاثیری که نداشتگفتن سیاه دونه خام بخور خوبه